anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot pati daca mananc carne nefiarta (bine)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Daca acea carne provine de la un animal sanatos, sacrificat in conditii care respecta normele de igiena, pastrata apoi maxim 48 de ore la temperaturi intre 0 si +4 grade Celsius, poti consuma carnea fara niciun pericol chiar si sub forma de biftec!--- asta, pentru ca muschii unui animal sanatos NU are microbi. Daca nu sunt respectate aceste conditii, consumul unei carni insuficient tratata termic ( fiarta sau fripta) te poate expune riscului unei toxiinfectii alimentare ( in general, se manifesta cu febra mare, voma, diaree). Numai bine!

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Are un gust rau si o sa inghiti microbi la acelasi timp.

Întrebări similare