Eu iti recomand un tratament mai "natural". Iti propun
sa pui capul pe pernă si sa te odihnesti până dimineata. Incearca sa te gandesti la ceva plăcut, sa-ti limpezesti gandurile care-ti provoaca starea asta. Calmeaza-te si incearca sa adormi. Lasă naibii toate problemele, nu fac decat sa te distrugă sufleteste.Iar viata e asa frumoasa. Din vina unor si altora chiar nu se merita sa suferi. Capul sus, adica jos pe pernă, in cazul ăsta!
Da,dar nu are legatura.Ii trebuie un medicament. Daca pui capul pe perna, te doare si mai tare
!
Nu-i adevarat! Ea are nevoie de odihnă. Logic, uneori nici medicamentele nu-ti ajuta daca mintea ta e ingreunata de nelinisti si supărari.
Uite 2 articole interesante despre durerile de cap:
http://www.tratament-dureri.ro/dureri/dureri-de-cap.php
http://www.tratament-dureri.ro/......de-cap.php
Sper sa-ti fie utile.
Mulţumesc pentru răspunsuri... da' mi s-a mai întâmplat. Eu mi-am luat o sticlă de apă şi mi-am băgat căştile în urechi, m-am dus pe pervaz şi stăteam la aer pe balcon. mi-a trecut când m-am pus în pat am adormit... Oricum mulţumesc la toţi pentru sfaturi. O zi bună!:*
Ia un Nurofen este foarte bun si trateaza repede durerea, si nu te mai gandi la probleme toate trec cum au si venit.
In primul rand:bubuie prostia in tine(fara suparare). Spui prostii mari:OMG-Nurofen? Ala e pentru febra!
Nu te supara dar exista si Nurofen penteu dureri de cap, masele etc. Te rog mai treci pe la farmacie si intreaba si nu ma jigni ca eu te-am jignit deloc
OK.Scuze,imi pare rau! Nu mi-am dat seama!
Imi aduc aminte ca ai mei ma ''pacaleau'' cu efectul Placebo, facandu-ma sa cred ca daca beau multa apa durerea de cap imi va trece. Ibuprofenul (care se gaseste in nurofen, ibalgin, etc.) este o substanta activa care ajuta rapid. Niste muzica relaxanta, poate un ceai si o pastiluta te vor ajuta foarte mult!
Pai gandeste-te la ceva frumos stai linistita in pat. poti sa mai iei o pastila. k e destul de tarziu acum.![]()
sper sa te faci bine. pup. FUNDA? :d:d
E o prostie! Sa nu se mai gandeasca la probleme.intr-adevar.Dar tu ii spui sa ia si o pastila, dar nu-i spui ce pastila.OMG!(din nou)
Alta prostie! Doamne! NUROFENUL e pentru fbera nu pentru dureri de cap.Nu vorbiti daca nu stiti, ii incurcati si pe altii!