| Balea_Alina_1996 a întrebat:

Ce să fac să-mi treacă durerea de cap? Am luat pastilă astăzi pe la prânz şi dacă mai iau una, nu ştiu.să nu fie prea puternică. Spune-ţi cum să mă liniştesc, mă doare capul din cauza că m-am supărat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Eu iti recomand un tratament mai "natural". Iti propun
sa pui capul pe pernă si sa te odihnesti până dimineata. Incearca sa te gandesti la ceva plăcut, sa-ti limpezesti gandurile care-ti provoaca starea asta. Calmeaza-te si incearca sa adormi. Lasă naibii toate problemele, nu fac decat sa te distrugă sufleteste.Iar viata e asa frumoasa. Din vina unor si altora chiar nu se merita sa suferi. Capul sus, adica jos pe pernă, in cazul ăsta! laughing

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Si eu sunt in aceeasi situatie:Incearca un Coldrex! Sigur iti va trece! Mie mi-a trecutwinking. Daca durerea nu trece, maine ai putea sa bei Fervex.Eu asa fac si imediat am simt mai bine.P.S.:Ambele sunt pentru raceala, dar iti va trece si durerea de cap dupa ce le vei lua!

| Trandafirulpasiunii a răspuns:

Ia un Nurofen este foarte bun si trateaza repede durerea, si nu te mai gandi la probleme toate trec cum au si venit.

| SleeD a răspuns:

Nurofenul este foarte bun happy

| TraficantaDePupici a răspuns:

Pai gandeste-te la ceva frumos stai linistita in pat. poti sa mai iei o pastila. k e destul de tarziu acum.big grinbig grin sper sa te faci bine. pup. FUNDA? :d:d

| Vasy0105 a răspuns:

De la soarebig grin

| AndreiTca a răspuns:

Imi aduc aminte ca ai mei ma ''pacaleau'' cu efectul Placebo, facandu-ma sa cred ca daca beau multa apa durerea de cap imi va trece. Ibuprofenul (care se gaseste in nurofen, ibalgin, etc.) este o substanta activa care ajuta rapid. Niste muzica relaxanta, poate un ceai si o pastiluta te vor ajuta foarte mult!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Trandafirulpasiunii):

In primul rand:bubuie prostia in tine(fara suparare). Spui prostii mari:OMG-Nurofen? Ala e pentru febra!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SleeD):

Alta prostie! Doamne! NUROFENUL e pentru fbera nu pentru dureri de cap.Nu vorbiti daca nu stiti, ii incurcati si pe altii!

| Trandafirulpasiunii a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te supara dar exista si Nurofen penteu dureri de cap, masele etc. Te rog mai treci pe la farmacie si intreaba si nu ma jigni ca eu te-am jignit deloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru floresdemayo):

Da,dar nu are legatura.Ii trebuie un medicament. Daca pui capul pe perna, te doare si mai tare laughing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TraficantaDePupici):

E o prostie! Sa nu se mai gandeasca la probleme.intr-adevar.Dar tu ii spui sa ia si o pastila, dar nu-i spui ce pastila.OMG!(din nou)

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-i adevarat! Ea are nevoie de odihnă. Logic, uneori nici medicamentele nu-ti ajuta daca mintea ta e ingreunata de nelinisti si supărari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Trandafirulpasiunii):

OK.Scuze,imi pare rau! Nu mi-am dat seama!

| Balea_Alina_1996 explică:

Mulţumesc pentru răspunsuri... da' mi s-a mai întâmplat. Eu mi-am luat o sticlă de apă şi mi-am băgat căştile în urechi, m-am dus pe pervaz şi stăteam la aer pe balcon. mi-a trecut când m-am pus în pat am adormit... Oricum mulţumesc la toţi pentru sfaturi. O zi bună!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ia Ephimigrin, te scapa de dureri imediat!
Inarmeaza-te din timp cu Ephimigrin, vei vedea ca nici pretul nu-ti da dureri de cap...
Te pup!

| AdelinaTimis a răspuns:

Uite 2 articole interesante despre durerile de cap:
http://www.tratament-dureri.ro/dureri/dureri-de-cap.php
http://www.tratament-dureri.ro/......de-cap.php

Sper sa-ti fie utile.