Apa este unul dintre cele mai bune unelte pentru a slabi pentru ca nu are calorii. Pe de alta parte, apa iti poate taia si pofta de mancare.5 pahare de apa pe zi te pot scapa de multe probleme nedorite de sanatate, mergand pana la cancerul de colon sau cancerul la san. Apa poate face minuni si asupra pielii tale. Nu se va intampla peste noapte, dar daca vei bea constant apa, vei vedea ca pielea ta va capata o stralucire naturala.
Pai rau nu are ce sa se intample.dar cred ca in 5-10 min te duci la baie sa te pisi sigur
Nu e nimic rău în a bea multă apă. Este o metodă sigură şi foarte uşoară de a elimina toxinele din corp.
Daca bei foarte multa apa poti sa te intoxici cu apa (suna ciudat dar exista asa termen in medicina)
altfel poate fi un semn de diabet, sau predispozitie pentru diabet zaharat
2-2.5 licihde pe zi e ok
Este foarte bine atuni cand corpul este bine ''alimentat''cu apa pentru ca, orpul tau se hidrateaza
Daca bei in jur de 2 l de apa nu se intampla nimic dar daca ajungi, spre exemplu la 6 l de apa pe zi nu se poate intampla nimic bun(asa ne-a zis profa de tehnologica)
Nu stiu...depinde in functie de organism si de cantitatea de apa... Poti sa bei multa apa de la zahar, sare, plictiseala. Spre ex daca bei multa apa si cand te duci la baie faci putin si de mai multe ori poate e din cauza dulciurilor sau a mai stiu eu ce.Presupunerea mea este ca fa-ti o analiza la sange daca ai urmatoarele simptome:
- bei apa multa
- urinezi des si putin
- mananci mult dulce
Sa nu dai in diabet.Succes
Cantitatea de apa corespunzatoare greutatii
O modalitate buna de a afla cantitatea de apa de care organismul tau are nevoie pentru a functiona normal este sa faci un calcul simplu. Urca-te pe cantar si apoi imparte greutatea corporala la 30.