Depinde de cantitate, acum cat timp au fost stropite, cum reactioneaza corpul tau la otravuri, de la 1 mar stropit acum 1 saptamana cel mai rau ai o indigestie. variaza de la dureri de burta, indigestii, diaree pana la chestii mai nasoale.
Depunde cit ai macat. daca ai mincat mai mai multe doar o tura la spital si s-ar putea sa ramii interana o zi.Dar asta numai in cel mai rau caz.Sa nu te sperii.![]()
Fructele alea sunt stopite cu insecticid, prin urmare cel mai probabil o sa ai dureri de burta, stomac, greata, varsaturi, diaree, posibil febra sau dureri de cap, in functie de insecticid, si de cat de puternic este
.
Stropite cu ce? Vreau sa precizez ca nu sunt nici doctor(nici nu as vrea sa fac parte din sistem, si nu fac!), doar sa-mi expun la aceasta provocare o parere umila.Nici naturist ' in sensul aceptat azi, care mi se par cei mai periculosi.
Ca atare, iti voi spune parerea mea sincera:sunt impotriva a tot ce se produce industrial, sunt impotriva a tot ce se consuma conform 'reclamelor de firme', sunt cam salbatic!
Si am sa-ti spun cum am descoperit ca sunt salbatic:am crescut animale (pisici, caini), daca vreau sa aflu ce sa mananc dau la un caine sa manance : ma refuza, renunt! Am avut caine care manca si capsiuni, si visine... aproape orice fruct. Daca ii dadeam ceva 'aiurea' :refuza.M-am gandit, mintea mea in gandul ei:daca un animal refuza ceva, este satul sau simte ca ceva e in neregula?
In final, voiam sa spun ca nimic ce nu face parte din natura aia 'rea ' nu este nociv. Toate bolile de care suferiti, unii sau altii sunt provocate de interventia unora asupra naturii.
luxya întreabă: