| Roxanavidrascu34 a întrebat:

Ce semnifica scurgerile maronii înaintea menstruatiei? Am de 2 zile dar in cantitate mica

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Scurgerile maronii sunt sangerari foarte mici care oxideaza in vaginul tau si care sunt eliminate odata cu secretia vaginala.
Daca esti intre menstre poate inseman ca ai o rana pe colul uterin care sangereaza usor, iar daca este inainte de cilul menstrual cu 1-2 zile, inseamna ca se apropie venirea ciclului menstrual.

| Floareasoarelui26 a răspuns:

Daca nu prezinta miros neplacut, sunt normale. Uneori pot sa apara inaintea sangerarii menstruale propriu-zise, la fel cum pot sa apara si dupa aceasta.
Sangele maroniu este sange rezidual, oxidat.Acesta ajunge sa se amestece cu secretia cervicala/vaginala, rezultand in aceste secretii maronii care nu reprezinta altceva decat sange vechi.

Daca are miros urat, atunci da, ar trebui sa te ingrijorezi deoarece inseamna ca exista o infectie a aparatului reproducator.