Nu prea exista solutii sa cresti in inaltime. Mergi la medic, dar si atunci sunt slabe sperante sa cresti mai mult decat ti-e sortit de ADN sau decat te-ai hranit in mod necorespunzator.
Sportul nu inalta, aia e doar un mit.
Https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=muggsy+bogues+height
Suplimentele NU ajuta la cresterea in inaltaime, doar mancarea sanataosa bogata in vitamine si minerale dar si sportul facit zilnic. Recomand un sport util pentru asta: volei, handbal, baschet sau inot.
Eu cred ca sportul înalța.
Altfel cum de cei din generația mea(sportivi marea majoritate) sunt mai înalți decât părinții lor?
Au fost selectati cei mai inalti, nu exista nicio dovada ca sportul inalta.
Https://www.healthline.com/health/fitness/does-basketball-make-you-taller
Ce te face sa cresti la maximul prevazut genetic: nutritie buna intre 0 si 18 ani. Si bineinteles sa nu stai toata ziua in pat.
Altfel: stiintele medicale nu sunt ca la biserica, ca sa mergem pe experienta de viata, impresii personale, testimoniale (marturii anecdotice) si credinta. Cand vezi un website medical cu testimoniale trebuie sa-ti pice fisa ca e escrocherie medicala.
Poti cita dovezi publicate cu peer review in reviste stiintifce reputabile ca sportul inalta? Nu, deci e un mit.
E genetic nu ai ce face, o sa ai aproximativ inaltimea tatalui tau, cand eram mic in generala am fost 6 ani in echipa scolii la baschet si volei, cu toate astea nu am crescut mai inalt ca tata dar poti avea un stil de viata sanatos, sa faci sport, poti ajunge sa arati foarte bine, daca existau suplimente minune care sa functioneze pentru cresterea in inaltime toata lumea le folosea, nu exista asa ceva sunt minciuni.
XxPANDAMANxX întreabă:
TIMBARK întreabă: