anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce statiune imi recomandati pentru diabetici?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim explică:

Ce statiune imi recomandati pentru diabetici/

3 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

"Baile Olanesti
Situata in apropiere de Ramnicu Valcea, datorita numarului mare de izvoare si a gradului variat de concentratie a apelor minerale, statiunea Baile Olanesti are marea calitate de a "reuni" mai multe statiuni in una singura. Apele minerale de aici pot fi definite, ca ape medicinale cu largi destinatii terapeutice. Se trateaza cu rezultate spectaculoase afectiunile aparatului urinar, afectiunile aparatului digestiv si ale glandelor anexe, bolile dermatologice si, in special, cele alergice, cutanate, digestive si respiratorii (eczeme, urticarie, astm bronsic etc.). Rezultate apreciabile se obtin, de asemenea, si in terapia afectiunilor de nutritie si metabolism (diabetul zaharat, guta, obezitatea etc.)."
http://www.romania-travel.biz/statiuni-balneare/
"Baile Herculane

Statiunea este situata in judetul Caras-Severin, in zona de sud-vest a Romaniei, pe Valea Cernei, la 5 km de principala artera rutiera care leaga vestul tarii de Bucuresti. Statiunea face parte din Parcul National Valea Cernei-Domogled, fiind cunoscuta pentru apele minerale termale clorurosodice, bicarbonatate, usor sulfuroase, calcice, iodate si sulfuroase, in tratarea bolilor aparatului locomotor, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni cronice ale aparatului respirator (bronsite, rinite, sinuzite, astm), afectiuni ginecologice cronice, diabet zaharat incipient, intoxicatii cu metale grele, boli digestive, afectiuni ale ochilor, sindrom supraponderal."
"Situata in vestul Romaniei, pe raul Moneasa, la poalele muntilor Codru - Moma, la o altitudine de 290 m si la 110 km de municipiul Arad. Datorita apelor minerale si bioclimatului sedativ, statiunea este indicata in tratarea afectiunilor reumatismale degenerative (spondiloze cervicale, lombare si dorsale), neurologice periferice ( pareze usoare, sechele dupa poliomelite), afectiuni ginecologice, metabolice si de nutritie ( diabet, obezitate)."
http://www.lapiovra.ro/default.aspx?language=ro&cod=romania.balneo

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Am uitat sa specific ca trebuie sa-ti recomande medicul unde sa te duci, in functie de alte boli pe care le ai... In acelasi timp probabil ca difera - diabetul se poate declansa din diverse motive... Oricum este important sa iti recomande un medic tratamentul si statiunea potrivite

| mihalitza a răspuns:

Breaza sau Herghelia-sunt extraordinare!