anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce tip de boala psihica au acei oameni care doresc ca ei să fie bolnavi, și să se întâmple rău?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu ai descris un 'diagnostic' clar al unei afectiuni mintale aici, ci doar gandurile unor bolnavi mintal aparent care doresc sa le fie rau!

cum ti-am spus si in alt topic, noi aici nu putem vorbi decat in mare referitor la anumite afectiuni si tulburari mintale, nici medicii psihiatri daca ar avea aici cont pe TPU (si cunosc o persoana medic psihiatru chiar aici pe TPU!) nu ar putea sa diagnosticheze pe cineva de la distanta...dar avem destui folositori de chatGPT care considera ca tot ceea ce dau ei cu copy-paste este de luat in calcul, deci in mintea lor AI-ul ar putea pune si diagnostic!

| Violleta2022 a răspuns:

IPOHONDRIE (boala oamenilor inchipuiti, a celor care cred ca au toate simptomele si bolile pamantului, cand in realitate nu sunt deloc bolnavi).

| Hyperion7 a răspuns:

Nu au o boala psihica sau nu cred că e o boala psihica,e mai degrabă gândire limitativă+traume care au dus la victimizare exagerată și prin faptul că doresc sa fie bolnavi,încearcă să capteze atenția sub un fel sau altul.
Cat despre faptul că vor să se întâmple chestii rele, e vorba de o combinație ce poate duce la depresie(daca vorbesc serios acei oameni) de negativism+gândire limitată. Daca e vorba de depresie, vine însoțită și de alte simptome, dar daca spun așa pur și simplu, cel mai sigur e a doua varianta.
Despre cine e vorba?

| ReddY25 a răspuns:

Cred că te referi la ipohondrii

| LordCristobal a răspuns:

Sado masochisti.

| ioana748 a răspuns:

Ipohondrie, tulburare bipolara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Astfel de "om" este extreme de periculos pentru ori și cine pentrucă un om care își dorește râul intenționat și bine voit cu propria sa inițiativă asupra sa de a-și face rău eu îl cred in starea de ori și ce căci poate fi de cel puține cât își va face lui rău bine voit și altora de 100 ori mai rău va face.Ce om normal și sănătos și-a dori să ise întâmplă lui rău? Doar un Psihopați și Masoni sau mai știe ei între ei ce se întâmplă de alege ei să facă asa ceva Doamne Dumnezeule ferește Amin.

| LisaJulie a răspuns:

Ipohondrie se numește