Multe ceaiuri au plumb adaugat pentru ca nu avem control de calitate la ordinea zilei. Cumpara ceai din import gen uk
Nu ceaiurile au plumb
Apa toata are plumb. Are chiar si acid cianhidric. Incineratoarele, rafinariile, etc dau in aer diverse, ca nu-i verifica nimeni si cand ploua, aceste substante cad pe pamant. Orice are plumb.
N-arunca nimeni intentionat cu plumb peste ceaiuri, ca se plictiseste
Plumb?! Pentru ce, de ce? Care e rostul?
Ce fac ceaiurile asta ca sunt curios? singurile lucuri care ajuta sistemul imunitar sunt
o dieta bogata in fructe,legume,peste,pui, porc, lactate, grasimi sanatoase
cardio mers pe jos
lipsa stresului
rasul ajuta mult
ovazul, orz, musli hraneste bacterile bune care te ajuta
zincul este dovdit stiintific
sistemul imunitar este mostenit genetic, daca parinti tai au avut un sistem slab o sa ai si tu
Da, este f bun la gust
Ceaiul il bei pentru gust nu pentru a iti creste imunitatea ca nu asa sta treaba
Daca vrei sa beneficiezi de substantele nutritive din catina o consumi ca atare acum cat se gaseste proaspata la un pret bun.
Mai bine iei niste zinc, vitamina C te-ar ajuta mai mult decat ceaiul si sunt si ieftine. Eu in perioada asta beau ceai de soc, are gust bun, si se spune ca ajuta sa ai sistemul imunitar mai puternic, dar sincer nu am simtit nicio imbunatatie tot la vitamina c si zinc raman.
De la suplimente, vitamine am bufeuri. Fac si sport si mai rau se simte.
Daca de la cele chimice ai bufeuri (acid ascorbic, gluconat/piliconat de zinc), exista alternativa si din extracte organice.
De la suplimente de genul am bufeuri. Si parintii la fel, e genetic. Fac si sport
Probabil nu le asimilezi tocmai corect. Bagă ghimbir.
Orice ceai e bun pentru imunitate. Cu catina poti face ceva mult mai bun. Cumperi catina, dai la blander sau la storcator, pui apa, miere si bei direct. Merge si nuca, daca mananci fructe de catina direct cu miere, si nu o faci suc. Gasesti in piete.
Bea ceaiuri, cura de 20 zile. Te tine departe de raceli, iarna asta nu racesti, nu faci gripa. Dar trebuie inceput din timp. Fares D64 e foarte aromat, bei pe nasaturate
Intra pe pagina lui Silviu Gurlui, profesor de fizica la Universitatea din Iasi.
Dansul a efectuat masuratori in diverse orase, in special Bucuresti, Ploiesti si Iasi., cauta-i pe pagina postarile din 2018, masuratorile de toxicitate, nu de praf PM 2.5 PM10 https://www.facebook.com/silviugurlui
Da-mi un e-mail sa-ti trimit rezultatele pe Bucuresti de la APM- care atesta hidrogen sulfurat in aer.
Solicita de la INSP studiul facut de Iridex care nu e destinat publicitatii.
Intra pe grupul Stop poluarii orasului Ploiesti sa vezi poze cu cele 4 rafinarii si ce imprastie in aer. Cere documentele pentru Ploiesti de la Garda de Mediu, prin adresa cu nr de inregistrare
Da un click rapid pe video asta, e la iesirea din Militari, Bucuresti, uita-te la norul de pe cer. E Incineratorul de deseuri medicale Stericycle, care arde fara filtre deseuri spitalicesti de l 10 000 clinici private si spitale, si nu-i verifica nimeni https://www.facebook.com/NuH2S/videos/1771549566473102/
Am uitat tetalii, Priveste norul de pe cer https://www.facebook.com/NuH2S/videos/1771549566473102/
Iti trimit direct rezultate apa iesirea din pucuresti. Citez Pro Silviu Gurlui
``Substante ce sunt prezente in vecinatatea arealului studiat:
Amine NH2 și/sau NH, OH. Prezența grupărilor carbonil C=O indică amide (poliamide, mylon, etc) și aminoacizi (deșeuri animale, etc.). Pot fi și acizi carboxilici (OH și carbonil CO), care contribuie la caracterul acid al apei și care pot proveni din produsele pentru spălarea covoarelor, oțetirea deșeurilor menajere (sucuri, fructe, etc.). Acțiunea corozivă poate conduce nu doar la deteriorarea construcțiilor din fier dar, prin degajarea de CO2 și chiar metan în urma descompunerii sub acțiunea căldurii și a celorlalți compuși, aduc un aport substanțial la poluarea aerului, uneori cu potențial inflamabil.
Peroxizi și hiperoxizi O-O-H. Din produsele de curățenie casnică, inclusiv în detergenți
Compuși organici halogenați CH-Hal. Nu sunt foarte toxici și sunt folosiți ca agent de spumare la spray-uri, în spumele poliuretanice, etc. Sunt potențiale surse de aprindere și/sau explozie.
Metil eteri. Sunt izomeri ai etanolului cel mai des întâlniți ca dimetil eteri care pot genera incendii și explozii.
Ciclohexani. Folosiți ca solvenți, sunt și materie primă pentru poliamide (nylon 66). Sunt toxici și foarte inflamabili.
Acizi sulfonici: R-SO2-OH/RO-SO3-, dar și sulfiți/sulfați, acid sulfuric (H2SO4), acid sulfuros (H2SO3). Contribuie la caracterul acid al apei și sunt foarte corozivi. Provin din detergenți, coloranți, catalizatori, etc. Acidul sulfuric care este deosebit de coroziv și, prin degajare de SO2, contribuie și la poluarea aerului.
Tioli, sulfuri, hidrogen sulfurat H2S. Sunt substanțe poluante prin degajare de sulf și H2S (hidrogen sulfurat) care este foarte toxic, foarte inflamabil și foarte coroziv.
Sulfide organice (S-)CH3 și (S-) CH2. Sunt compuși prezenți în plasticuri (polifenilsulfide) care pot elibera compuși gazoși în anumite condiții (groapa de gunoi este un mediu care poate favoriza astfel de descompuneri). Dintre compușii gazoși ce pot fi eliberați din sulfidele organice face parte și hidrogenul sulfurat (H2S) dar și metanul CH4).
Compuși diazo. Denotă prezența unor coloranți textili.
Nitrili organici și cianuri anorganice (NaCN și KCN). Printre surse pot fi atât deșeuri menajere, vegetale cu conținut de cianohidrine ce eliberează HCN, dar și plasticuri cum ar fi acrilonitrilul, etc. Compușii nitrilici se găsesc în foarte multe materiale care înlocuiesc cauciucul natural, inclusiv pentru izolarea geamurilor, dar și pentru garnituri la diverse rezervoare – inclusiv la automobile – fiind foarte rezistenți la produsele petroliere (benzine, uleiuri). O altă sursă sunt mănușile chirurgicale (confecționate din metilcianoacrilat). Metilcianoacrilatul este folosit și ca adeziv. Sunt toți potențiale surse de ioni CN foarte toxici. Notă: La intoxicațiile cu cianuri se recomandă vitamina B12 care se găsește și în alimente de origine animală (ficat, rinichi), carne de vită, ton, sardine.
Cianați. Compuși care conțin gruparea cian dar și oxigen. Prezintă riscuri asemănătoare cu a cianurilor atunci când sunt îndeplinite condițiile în care se eliberează ionii cian.
Grupele carbonil/carbonat. Denotă atât prezența carbonaților care pot proveni din detergenți și alte produse pentru curățenie, dar și a compușilor acizi (acizi carboxilici), amide, aminoacizi, etc. Fiecare dintre acești compuși poate deveni sursă de CO2 în atmosferă precum și alte gaze cu potențial inflamabil și/sau exploziv. Un alt neajuns este caracterul lor coroziv în special când este vorba de acizii carboxilici.
Sulfone, sulfide, sulfoxizi. Din detergenți și coloranți, potențiale surse de SO2 în aer.
Carbonil și C-Hal = acido halide. Sunt compuși organici halogenați acizi, corozivi atât datorită caracterului de acid organic cât și cel anorganic. Foarte toxici prin eliberarea de halogen (clor, fluor) în anumite condiții de expunere la soare, umiditate, alți compuși.
Nitriți; nitro și nitrozo derivați organici atât alifatici cât și aromatici. Provin fie din coloranți alimentari și conservanți, cât și din cei textili. Sunt nocivi în măsura în care degajă NO.
Nitrobenzen (identificare clară) din categoria nitroderivaților
HCN gazos (acid cianhidric) concentratie de 6 ppm în aer, limita maxima depasita de doua ori (poate induce amețeală, dureri de cap, slăbiciune, în funcție de toleranța fiecărui organism)
Ioni CO3 (carbonat) - 20grade duritate kH (reprezintă 436 mg/l). Apă foarte dură. Ionii CO3 din apă după gradele de duritate kH ne indică prezența ionilor de Ca și de Mg, precum și faptul că apa ar trebui să prezinte un caracter bazic (alcalin)
PH 5.7. Apă cu potențial coroziv asupra vegetației, precum și a eventualelor construcții metalice, precum și, prin evaporare, cu caracter coroziv asupra căilor respiratorii. Datorită prezenței carbonaților determinați prin testul de duritate kH, pH-ul acid se explică prin prezența unor acizi organici care nu sunt neutralizați de caracterul bazic dat de prezența carbonaților. Astfel de acizi pot proveni din produsele pentru curățenie folosiți la spălarea covoarelor și a toaletelor dintre care inclusiv, dar nelimitându-se la acid formic, acetic, citric, precum și alții. (Dacă la spălarea rufelor se folosesc detergenți cu caracter alcalin, pentru spălarea covoarelor și pentru toalete se folosesc produși de curățenie cu caracter acid). O altă sursă pot fi chiar aminoacizi inclusiv proveniți din bacterii, în special cei greu miscibili cu apa (alanină, glutamină, etc). Alți compuși cu caracter acid sau care pot modifica pH-ul prin transformările suferite (reacții chimice) în interacțiunea cu alți compuși, precum și prin expunere la temperaturi ridicate sau sub acțiuni enzimatice – oțetirea unor alimente vegetale (fructe în special, sucuri, altele).
Ioni NO3 (nitrat) - 10 mg/l- concentratie la limita. Pot contribui la pH-ul acid ca HNO3
Ioni NO2 (azotit sau nitroderivați)- 1 mg/l- Depasire de 20 de ori! Pot fi atât nitriți dar și din nitroderivați ai compușilor organici, inclusiv substanțe colorante cu structuri benzenice (explică culoarea ușor roz a apei).
Ioni SO4 (sulfat)
Mersi! Cel de macese ce gust are?
Ca si gust, se aseamana cu cel de fructe de padure, dar nu e asa tare, duce usor spre capsuni. E f bun de baut toamna, cu putina miere.
Pt iarna e bun orice ceai din plante, eu adaug si o steluta de anason.
Am baut toamna 7 ani la rand ceaiuri de plante si n-am avut nimic toata iarna. Toamna trecuta n-am baut mai deloc si am fost bolnava toata iarna. Anul asta le-am incercat pe toate, am un dulap plin, stiu sigur ca la iarna n-o sa ma nici pe dracu`