Întrebare recomandată | hypothesis a întrebat:

Chiar puteti bea 3-4 litri de apa pe zi? Cum faceti asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
59 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Bea 2 litri si e ok. am mereu o sticla sau un pahar plin cu apa pe birou si atunci nu uit sa beau apa

| Fatamuntilor a răspuns:

Acei 3-4 litri se refera la lichide! Aici intra supe / ciorbe /ceaiuri/cafea/sucuri.Insumate se aduna cel putin cel putin 3 litri
Dar setea intensa atrage atentia unor boli, poti lua legatura cu medicul de familie si cere analize.

| RainmakerX a răspuns:

Corpul tau are nevoie de apa...chiar si atunci cand nu iti este sete este bine sa incerci sa schimbi apa din organism.
Unele persoane pur si simplu reusesc sa bea 1 litru de apa odata deci nu este prea greu sa bea 4 intr-o zi intreaga de vara.

| aXy99 a răspuns:

La un moment dat cand ma plictiseam beam apa...era si vara, cald etc si reuseam sa beau 4-5 litri pe zi. Eram cam plictisitlaughing

| raMLesS a răspuns:

2 litri mi-e de ajuns, deci cine a spus că bem 3-4 litri?
Doar dacă e foarte cald afară şi facem sport atunci consumăm multă apă dar hm. :\
Când temperatura are între 35°C - 40°C consum multă apă.

| Mieeez666 a răspuns:

Rață imi ziceau parintii laughing
Cu talent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu beau 4-6 L in fiecare zi, cand sunt in casa am mereu o sticla cu apa langa mine. Pur si simpu beau, chiar daca nu simt nevoia.

| hypothesis explică (pentru anonim_4396):

Din nevoie inseamna. Stii ca ai nevoie. Faci cumva sala?

| anonim_4396 a răspuns (pentru hypothesis):

Nu merg la sală.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu gura, Bula!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii oameni pot face acest lucru, dar nu-i necesar. Este recomandat să bem 2 l, dar e ok să bei și 1 l sau 1, 5 l, deoarece restul de lichide se regăsesc în mâncare. Eu nu beau apă. Dacă mi-e foarte sete, să zicem că beau 0, 5 l. Mama în schimb bea și 5l. Depinde și de activitățile desfășurate și de locul în care desfășori activități (sau de temperatură).

| Xpressurself a răspuns:

Nu trebuie sa bei asa de mult. este o prostie. bea cat iti cade bine dar este bine sa fie macar un litru pe zi

| ubox7007 a răspuns:

Ba, eu chiar simt nevoia, merg la sala, alerg, si fac activitati care ma fac dependent de vreo 3-4 l

| IonutCG90 a răspuns:

Eu beau în perioada asta 2-3. Depinde cât mănânci și câtă mișcare faci, depinde de temperatura și ambientul în care te afli, depinde de cum este structurat corpul tău{nu toți suntem fizic la fel} depinde depinde și iar depinde big grin

| KMaddieK a răspuns:

Eu beau maxim un litru. Uneori nu beau apa si cate 2 zile :/

| anonima0101 a răspuns:

Da, un pahar pe ora. Merge laughing si slabesti.

| lBroken69 a răspuns:

Ia o sticlă de apă lângă tine, şi bea fie că ţie sete sau nu, după o vreme o să te obişnuieşti, şi chiar vei simţi nevoia să bei atâta.Pe zi trebuie cel puţin doi litri de apă, deci e chiar perfect dacă poţi să bei atât.

| Admunssen a răspuns:

Cand vedeti acel slogan, "Consumati minim 2 litri de lichide zilnic" nu trebuie sa va fortati sa beti 2 litri de apa. Acest anunt a fost rectificat. Inainte se refera la 2 litri de apa si nu de lichide. Fructele, cafeaua, sucurile, berea, ceaiul, supa toate astea contin APA! si trebuie luate in calcul. Indemnul e pentru cei ce mananca doar fastfood si beau doar un suc. Nu interpretati gresit!

| Aalexander a răspuns:

Acum ceva vreme am baut timp de un an 6 litri de apa pe zi.
Depinde de organism, de cat de mult sport faci pe zi ( daca faci 2-3 sporturi pe zi, adica esti in miscare nonstop, e logic sa bei multa apa), de vremea de afara, de ce si cat mananci, dacai ai ceva boala etc.
Totul e subiectiv.

| Moonlight15 a răspuns:

1l-1,5 il beau numai la sala... Acum depinde. Daca faci sport+ ca este si vara bei lejer 3l. Am prieteni care beau 1l-1, 5 l lichide toata ziua si mai am care ii dau 1 bidon de 1l de apa si il bea fara sa respire. Acum depinde de fiecare, dar este bine sa bei minim 2l de lichide in fiecare zi.

| Carla01 a răspuns:

Pur şi simplu, bei laughing)

| Kettolix a răspuns:

Eu beau 3-4 pahare de apa pe zi laughing

| B3B3NI a răspuns:

Normal este sa bei 2 litri de apa nu 5 laughing))

| LoveBlueSky a răspuns:

Buna! Eu nu cred ca beau 3-4 litri pe zi dar incerc sa beau cat mai mut.

| AalLeExX02 a răspuns:

Daca stai afara in caldura si muncesti, poti bea si 5L pe zi.

| Jennny a răspuns:

Cel mai indicat este sa bei 2 litri de apa pe zi. Exagerarea nu este buna in nicio directie. Nici prea multa nu e bine, dar nici sa te deshidratezi.

| AnimeKing a răspuns:

Mancand picant.

| CLU a răspuns:

Ideea e ca nu trebuie sa fie un fix lucrul acesta.Iti pui niste bariere cum ar fi nu ma mai joc jocul... daca nu 3 litri astazi.Si tot asa FUNDA?

| ithunder a răspuns:

Iti spun eu cum.
daca faci sport, exemplu: in fiecare zi.
dar sa faci si mult, probabil ti se face foarte sete, iar in cazul asta trebuie sa te hidratezi foarte bine.

| AlaskaYoung17 a răspuns:

Sincer, eu uit tot timpul sa beau apa, asa ca beau extrem de putina apa pe zi. Cam un pahar, 2. :\

| IzzyIzzuka a răspuns:

Eu de abia beau 1-2 litri laughing)))

| Narccii a răspuns:

Pai da poti laughing dar nu de odata iti da-i seama ca nu poti de odata deoarece o sa vomiti apa celaughing) doamne laughing)

Întrebări similare