Întrebare recomandată | Vasilica_Telenciuc_1960 a întrebat:

Cind tusesc ma dor coastele si spatele.ce medicamente sa iau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Dacă este de răcela trece cu baie fierbinte cu sare şi frectie cu unguiente. Dacă este reumatismală cu anti inflamatoare.

| mona a răspuns:

Nu ar strica sa te consulte doctorul, poate ti-s afectati plamanii

| MihaelaDart a răspuns:

Posibil sa fi avut o raceala netratata, du-te la o radiografie si la un medicul de familie, el este cel care-ti va da tratamentul corect, nu noi! Daca ti-ar spune cineva un tratament asemenator cu durerile tale, posibil tie sa nu-ti priasca si sa dai in altceva mai rau.

Sanatate!

| Estera123 a răspuns:

Mai bine nu mai luat niciun medicament si fugi de urgenta la medic sa iti faci o radiografie. Daca tusea si durerile sunt insotite de febra (fie mica, 37.5-38 gr sau mare, 39) si/sau frisoane deja ai probleme mai grave. Si ti-o spun din proprie experienta. Cu cat iti faci investigatiile mai devreme cu atat se vindeca mai repede si mai bine. Daca nu ai problemele alea, mai bine te duci la dr de familie sa iti dea niste antibiotice pentru a nu recidiva tusea.

| DiannaDia a răspuns:

Du-te la medic.el iti spune tot ce vrei.sa nu iei medicamente care nu ti le-a dat medicul.succes happy

| axeldavid a răspuns:

Ia nurofen raceala si gripa si niste coldrex.dar cel mai bine este sa mergi la doctor

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Nu putem prescrie medicamente noi, mai bine mergeti la un Doctor happy.
El va sti ce medicamente sa luati.

| deeadeea111 a răspuns:

Cea mai buna solutie este sa mergi la doctor, el va stii cel mai bine ce medicamente trebuie sa iei

| pisicutzamik a răspuns:

Ia teraflu(pliculete)o sa-ti treaca in 2 zile

| IepureleCuLopată a răspuns:

Cel mai bine ar fi să te duci la doctor.

| prima a răspuns:

Cel mai bine du-te la medik...dar eu tot am avut ceva de genul asta si am luat sirop de git. ajuta! succese! (eu am luat Herbion)

| emasonya a răspuns:

Bună. Sfatul meu este ca înainte să te apuci să cumperi un medicament, să consulţi un medic. Dacă nu ai timp să faci lucrul ăsta, caută să depistezi cauzele durerii: poate fi de la un curent, poate de le un efort fizic la care a fost foarte solicitat spatele sau, în cel mai nefericit caz, să fie o afecţiune pulmonară. Îţi recomand să iei în primă fază doar un antinevralgic (este un analgezic cu efect imediat), iar apoi, pe seară, să te ungi cu o cremă mentolată (te ajută să-ţi pună sângele în mişcare, să descongestioneze muşchii). Mai poţi folosi cu încredere benzi (plasturi) antireumatici. Nu uita nici de tuse: calmeaz-o cu miere+zeamă de lămâie.
Sănătate multă!

| cuddles666 a răspuns:

Te dor dela prea multa tuse dar nu-ti face griji o sa treaca!