| booster_3752 a întrebat:

Cine are idee de unde pot cumpara medicamentul Reductil? Nu ma intereseaza inlocuitor, s. a. m. d. Funda cine ma ajuta happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mymed a răspuns:

Sibutramina (Reductil) a fost retrasa de pe piata europeana de EMA in ianuarie 2010, prin urmare nu mai poate fi gasit nici in Romania
http://www.mymed.ro/medicamente-pentru-tratamentul-obezitii.html

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din cate stiu eu, Reductilul a fost retras din farmacii fiindca este o amfetamina care da halucinatii si probleme psihice.

| luiza a răspuns:

Nu se mai fabrica deloc, Reductilul a fost scos de pe piata farmaceutica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, doar in SUA mai gasesti, insa are alta denumire si reteta din Romania nu iti foloseste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Meridia este numele lui si intr-adevar il gasesti in SUA. Eu am luat Reductil 15 si chiar si-a facut efectul. Am slabit f bine insa nu m-am mentinut ca tocmai atunci l-au retras. Era bine sa-l iau inca 3 luni din ce in ce mai rar, intai la 2 zile, apoi la 3. Daca reusesti sa-l iei sunt si eu interesata. Medicul endocrinolog mi-a spus denumirea din State mi-a facut chiar si reteta insa nu mi-au dat acolo pentru ca trebuie recomandata de un medic cu licenta la ei.

| karlgruder a răspuns:

Cumpar urgent Reductil 10 mg, ofer 100 Euro/cutie sau Reductil 15 mg, ofer 150 Euro/cutie. Obligatoriu in termenul de valabilitate si sigilate. Pt. oferte, mail la karlgruder@ymail.com. Va Multumesc

| booster_3752 explică:

Tocmai de aceea v am intrebat pe voi de unde iau...probabil un site din afara.am cautat si in anglia, germania, nimic. poate e vreunu pe aici care s-a confruntat cu aceeasi problema ca si mine.

| slimpub a răspuns:

Salut, eu am gasit un inlocuitor de reductil sub numele de reduce aici: http://genericshop.webnode.com/......ie-30buc-/ sper sa fie de folos;)