| Eclectica a întrebat:

Cine imi poate traduce din germana urmatoarea fraza: Aufgrund des hohen stuhl-pH-Wertes solite differentialdiagnostisch auch Laktose und/oder Fructoseintoleranzen angeklart werden.

Cu aproximatie am inteles, dar conteaza mult exactitatea in acasta atentionare medicala. Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| ViLLaS a răspuns:

Intra pe google translate si veziwinking

| ViLLaS a răspuns:

Intra pe google translate si afla singurwinking

| TheDarkQeen13 a răspuns:

Datorită de înaltă scaun cu pH SOLITE diferențial lactoza diagnostic și / sau Fructoseintoleranzen fi elucidate. Nu cred ca intelegi. Nu da corect. Imi pare rau...

| Eclectica explică:

Tocmai acuratetea imi e foaaarte necesara. Asa am inteles si eu... Multumesc oricum pentru intentie!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Ar fi fost INDICAT să precizezi SURSA exactă a acestei "atenţionări" ( Prospectul/restul textului ) deoarece TREBUIE interpretată în context...

Traducerea automată ar fi :
"Datorită valorii de pH de scaun înalt când diferenţială diagnostice chiar lactoză și/sau fructoză intoleranzen să fie eliminate."

"Datorită valorii de pH de scaun înalt când diferenţială diagnostice chiar intoleranţă la lactoză, sau fructoză a fi luminat." - SURSA :
http://traducatorul.com/german-roman.php

"Interpretarea" aproximativă ar fi :
"Datorită valorii ridicate a pH-ului, constatată în urma diagnosticului diferenţial, intoleranţa la lactoză şi/sau fructoză trebuie să fie eliminată" (? )

Acum, DEPINDE de restul textului original...

Toate cele bune.