| Chachi a întrebat:

Cine-mi spune care este greutatea normală la 14 ani?
Fundiţăă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kimmy22 a răspuns:

Hey! Eu nu prea cred in greutatea ideala ci mai degraba in felul in care arati pentru ca poti sa ai oasele mai grele decat alte persoane! Daca ti se pare ca ai ceva in plus fa sport (alearga sau fa gimnastica si sa nu mai mananci dupa ora 18:00). Ai grija de tine! happy

| dracu14 a răspuns (pentru Kimmy22):

Cea mai mare prostie asta cu ora 18, ultima masa trebuie sa fie cu 3 ore inainte de culcare

| Chachi explică (pentru Kimmy22):

Mulţumesc mult de sfat!
Pupici!

| Kimmy22 a răspuns (pentru Chachi):

Cu placere! :*

| Kimmy22 a răspuns (pentru dracu14):

Dar mai important e cum combini mancarurile, nu?

11 răspunsuri:
| babylove a răspuns:

Depinde ce inaltime ai

| dracu14 a răspuns:

Greutatea perfecta este cu 10 mai putin decat inaltimea deci la 1.70 60kg

| DedeeAndreea a răspuns:

Buna.Pai,la 14 ani, o greutate normala ar fi intre 45-60 kg.Acestea sunt doar niste limite, iar daca tu ai mai mult sau mai putin, nu conteaza. Oricum, depinde si de inaltime! Mai bine spune ce inaltime ai, iar eu iti voi da un raspuns cu greutatea perfecta pe care ar trebui sa o ai! Bafta!

| Chachi explică (pentru DedeeAndreea):

Am 1,63.
Mulţumesssc!

| DedeeAndreea a răspuns (pentru Chachi):

Pai,la 1,63 m, trebuie sa ai intre 50-53 kg...

| Iяiηα a răspuns:

50 si ceva de kg.Depinde si ce inaltime ai.

| Budinca a răspuns:

35/40