Daca ai mancat peste si ti-a ramas un os in gat, trebuie sa te duci la o policlinica sau la un spital sa ti-l scoata. (Banuiesc ca si un medic stomatolog poate face treaba asta. ) De obicei se face la ORL.
De scos se soate usor cu o penseta, gatul are niste pliuri si osul de peste a rams intre 2 pliuri ale gatului pe dinauntru.
Nu exista posibilitatea ca el sa iasa singur sau sucurile gastrice sa il topeasca?
Nu, osul nu va iesi singur si banuiesc ca te jeneaza cand inghiti. Du-te la ORL la spitalul municipal sau la camera de garda de la spitalul municipal. Banuiesc ca inca mai exista camera de garda la spitalul municipal din Bucuresti. In 30 de minute ai scapat.
Sucurile gastrice de hiena pot topi multe oase, NU si sucurile gastrice de la om, putin probabil sa se deblocheze singur, poate cu ceva sesiuni agresive de Bungee jumping w.youtube.com/watch?v=g3pq1Pn_Mag
concluzie: varianta normala rapida dupa 48 ore, in care EL tot face pe Vlad Tepes in esofag, ramane ORL.
--
re: iti baga o camera pe gat si vede zona sau o raza/scan si vede tot; astia au inventat multe intre timp da trebuie un doctor priceput ca un mecanic ZEN ce respira suruburi.
Au inventat intre timp un utilaj [pe roti] interschimbabil[se poate adapta la ce ai pe stoc] ce scaneaza cuturile agricole si extermina 200.000 de buruieni pe ora cu... laser tot e procesat ca planci grafice NVIDIA. Deci plivtul manual pe campuri infinite cam apune.
Eu sper in continuarea sa fie doar rana sau sa nu fie os ieri cand am mancat am luat o gura de peste cu condimente cimbru delicat tot pe gratar osul nu l am simțit in gura dar cand am inghitit am simtit ca o arsura micuta si gust de condimente dupa o senzatie de os in gat cu care am si ramas acum nu stiu daca chiar mai e sau e doar autosugestia mea sau rana nu as merge la medic de 2 luni cred ca am vizitat 6 medici de la ortoped la oftalmolog sunt sătul?
gabi93 întreabă: