| ghostarena a întrebat:

Cu Tahicardie Paroxistica Supraventriculara pot da de permis tinand cont ca nu am lesinat niciodata si boala este tratata prin medicamente.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sigur ca nu poti, există risc de infarct la volan, asa ca stai cuminte si lasă visele.

| ghostarena explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pot stai linistit ca am fost la doctor si mi-a zis ca am voie?

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca-ti trebuie certificare si autorizare de la un medic cardiolog, care sa confirme ca poti sa sofezi in situatia ta, ca nu esti grav bolnav si nu faci crize, nepunand ceilati soferi in pericol.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Depinde de ce scrie în prospectul medicamentelor. Dacă există sau nu atenționări privind condusul unui vehicul. Plus, conducerea unui vehicul nu este că mersul pe jos. Implică stres, concentrare, care pot cauza apariția unei crize în timpul condusului.

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă tahicardie înseamnă bătăi repezi ale inimii e riscant să dai examen auto.