Am fumat 2 ani la rând, până de curând în aprilie.
Fumam un pachet de Kent8 pe zi, uneori un pachet jumate când socializam. Am calculat și mi-a dat un rezultat nașpa, nu îmi convine să pierd așa 800 de lei pe lună. Într-o zi de luni am zis stop, nu mai cumpăr țigări si să vedem ce pățesc. N-am pățit nimic.
Eram irascibil și am fost supărat vreo 3-4 zile după care mi-o trecut. A fost greu fix în primele 3-4 zile că nu aveam stare și eram în alertă, creierul meu mă tot punea să mă gândesc la țigări, dar am refuzat să ascult si să fiu sclav așa cum zici tu și am reușit.
Păi bani mă motivează să mă las de fumat și pierderea de timp pentru a fuma. Știu primele 3 zile sunt foarte grele eu chiar nu puteam face nimic mi-a fost foarte foarte greu )) dar am rezistat 4 luni ) Dacă ar fi vreo metodă ușoară pentru a te lăsa de fumat ce bine ar fi?
Am fumat ani buni. M-am lasat de cativa ani buni. Numai cu vointa, fara alt ajutor material. Dar de cand m-am lasat de fumat nu am pus tigara in gura chiar neaprinsa, in gluma.
Inainte de a ma lasa de fumat, am incetat sa mai beau alcool, desi nici inainte nu eram mare consumator, dar mergeam din cand in cand la un pahar cu colegii. Incercasem sa ma las de fumat si mai inainte, dar la un pahar mai fumam cate o tigara doua sau chiar mai multe, asta aproape 2 ani, apoi am fumat in continuare.
Fără voința nu te poți lăsa dar cred că sunt foarte motivat de a mă lăsa pentru că cheltui mulți bani pe țigări?
Eu am pus pe primul plan sanatatea mea si a familiei.
Bravo sănătatea nu o poți cumpăra?+ și mirosul urât de la țigări ai scăpat de el