Tratamentele speciale pentru ingrasare sunt foarte nesanatoase. Insa exista un tratament 100% natural si 100% sanatos. Faci sport 1 ora pe zi. Nu mananci prajit, nu mananci carne in schimb vei manca produse lactate si oua. (Deci vei deveni ovo-lacto-vegetarian.) Incearca sa mananci regulat(maxim 4 ori pe zi). Incearca sa dormi 8-9 ore. Asa am facut si eu si mai am putin pana la greutatea dorita.
Nu te poti ingrasa de pe o zi pe alta.Trebuie sa treaca cateva luni ca sa se observe ca te-ai ingrasat. Fii perseverent si ai rabdare ca organismul sa se obisnuiasca sa acumuleze.
Pai asta e greseala voastra. Ca sa te ingrasi nu trebuie mancat des si putin (asta e chiar metoda pentru slabire
), ca sa te ingrasi trebuie sa mananci mult si deodata, adica sa mananci pana te saturi.Iti spun din proprie experienta.Mama imi tot spune ca nu trebuie sa mananc sa ma satur (ea imi spune asa pentru ca sunt plinuta si vrea sa mai slabesc) si toti imi spun sa mananc mai des si mai putin.cum sa ti se faca foame daca mananci de atatea ori pe zi
. Stai sa iti fie foame si mananca bine dupa aia.Iti spun din experienta proprie
Daca vrei sa te ingrasi nesanatos cu tesut adipos, mult spor la carne, slanina, lapte, ciocolati, de 7 ori pe zi daca vrei, etc. Daca vrei sa arati traznet, sa fi sanatos, energic si cu putini bani cheltuiti, trebuie sa te pregatesti si sa incepi ceva ce nu prea se face si e simplu, la mine si la altii au dat rezultate excelente. Daca te intereseaza, spune-mi. DOAR daca esti dispus sa urmezi exact. Spor! Si doar de 3 ori / zi se mananca. Stomacul are nevoie de 5 ore minim pentru digestie.
Fa sport, sala sau alearga si o sa iti vina pofta de mancare.Pe langa asta mananca si atunci cand nu iti este foame si mananca oua carne...si mult
Frumosa daca fumezi incearca sa te lasi poate asa vei reusi mai repede da ceea ce nu prea cred ca si eu vreau sa ma ingras si nu pot tot m-am agajat la restaurat ca ajutor bukatar si ce am zis ca poate acolo ma ingras mai repede da de unde poate asa ai su tu costructia cine stie poate la o anumita varsta te vei ingrasa da ai grija ce iti doresti nu prea e bine mai bine e sa fi slabuta si corpulenta aaa? ce zici asta e parerea mea ca fata e mult mai frumos sa fi slabuta bine nici chiear slaba rau da nici grasa nu e bine...sau alta propunere daca inca nu te-ai inceput viata sexuala incearca sa o faci da ai grija cu cine o faci si protejazate in nainte poate asa te vei ingrasa :Xmulte fete pe care le cunosc sau ingrasat pe baza asta si mult pea repede daca a fi si la barbati la fel dor sa faci sex si dupa 2 3 saptamana sa devi cum iti doresti da nu e asa la mult baieti asa le costructia si din pacate cred ca si la mine la fel
da nu vreau asa slab
:-