Zineryt este cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Zineryt trebuie sa fie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten. Succes si numai bine!
Bună.
Fondul de ten nu face altceva decât să suprainfecteze, atenție!
Un tonic antiseptic, tinctură de propolis.
Pa, pa.
Draga mea, cumpara de la farmacie Argila pliculet mic de 200 gr si fa un amestec cu putina apa intr-un bol de sticla sau portelan si aplica apoi pe fata si stai relaxata 1/2 ora intinsa in pat. Dupa aceea, clateste bine, dar usor fata cu apa din abundenta, stergi prin tamponari repetayte cu un prosop f. curat si ungi apoi fata in strat subtire cu crema de galbenele. Daca poti fa acesta masca de curatare de cate ori /saptamana vrei si ai timp, ca nu dauneaza din contra ai sa vezi minunile ei. Este ieftin, produs natural si vindicativ. Cu bine si reusita iti doresc, Lucien.
Piseaza 2 aspirine adauga miere de albine, amesteca si da-te cu aceasta masca pe fata, dupa jumatate de ora spala-te pe fata. Aplica aceasta masca doar de 2 ori pe zi.
Imi pare rau sa va dezamagesc fetelor dar nu poti vindeca ceva din exterior cand el este din interior. fondul de "teren" cu ala care va dati voi nu face nimic bun si aratati super urat cu maca aia. Ana tu stai linistita ca vei scapa de cosuri nu ramai cu ele toata viata, cel mai important este sa te spel des cu sapun pe fata si sa nu permiti tutror sa iti atinga tenul sa nu te atingi nici tu tot timpu pe fata, daca iti faci griji din cauza ca nu se uita la tine baietii pentru ca ai cosuri, stai linistita sunt si baieti care sunt constieti ca cosurile sunt trecatoare. NU mai dati banii pe tot felul de tratamente si creme scumpe. solutia sigura si cea mai ieftina suntem noi baietii
,:*. a si inca ceva mastile acelea din ou miere sau mai stiu eu ce nu functioneaza la toate persoane, depinde de ten. hai bafta si ai grija de tine
Ignora tot ce scrie mai sus. Fa-ti analize de sange, mergi la dermatolog si vezi daca isi da acordul sa foloseti tratametul cu Roaccutane. E cel mai cel. Vor fi niste efecte secundare gen uscaciune a pielii si buzelor, cat despre altele, te poate informa medicul. Sau, ca sa faci trecerea la Roaccutane mai usor, poti sugera medicului sa incepi cu Unidox o perioada. Sau (si nu glumesc), medicul iti poate prescrie anticonceptionale care mai tin hormonii in frau. Decizia iti apartine. Informeaza-te cu privire la tot ce ti-am scris. Numai bine.
Te ajut eu.eu am 13-14 ani si amveam probleme cu cosurile.maikamea mia cumparat toate chestiile din farmaci. in final am incercat CLEARSIL parca asa i zice. mia trecut.incerka si u :* succes
Hmm...incearca Mibazon...costa 6 lei.
Nu te speria dar este de la farmacia veterinara
...
Uita-te pe net dupa el... e foarte bun...si eu folosesc de ceva vreme si nu prea mai am probleme cu cosurile
Buna! Am si eu problema asta si nici mie nu-mi place. Este o masca din o pastila de paracetamol si un albus de ou sau dimineata cand te speli pe fata cu mult sapun caci ii arde. Daca ai puncte negre iti sugerez o masca naturista cu nisip pe care o utilizezi dimineata, facand miscari circulare pe zonele problema. La revedere!
Bai deci, si eu ma dau non-stop cu fond de ten tot lichid
))
si nici eu nu stiu cum sa scap de cosuri faza e ca daca iti dai cu creme si tot felul de din astea doar te ajuta sa nu se agraveze pentru ca cosurile sunt in timpul adolescentei si pubertatii o sa-ti treaca crede-ma(bine ca abia ma cred eu pe mine da nu conteaza
) TIMPUL ESTE CEL MAI BUN REMEDIU! hai te pup:*
Sincera sa fiu eu nu prea cred in miile de creme din comert cu mii si mii de substante chimice care iti fac mai mult rau decat bine. si eu am auzit de o masca pe care o poti face acasa foarte simplu din 2-3 aspirine, cateva picaturi de apa si putina miere sau iaurt. am incercat-o si eu si da ceva rezultate (o folosesc de putin timp). aceasta masca trebuie folosita o singura data pe saptamana pentru ca usuca pielea. pa pa