Nu trebuie sa-ti fie rusine. Poate i-ai luat chiar de la coafor sau ai purtat o palarie sau o caciula care nu era a ta. Sau de la o perna straina. Nu e o rusine, oricum. Se poate intampla oricui. Intreaba farmacistul si iti va da o lotiune speciala cu care scapi de paduchi intr-o singura zi. Succes!
Buna.Si eu am avut paduchi si am am scapat de ei doar dupa ce am incercat lotiunea PARASIDOSE pe care am cumparat-o de la farmacia Help Net.Aceasta lotiune contine biococidine si are eficacitate dovedita asupra paduchilor si oualor acestora dupa o singura aplicare.Pretul ei este 32 lei, dar este cea mai eficienta metoda de a scapa sigur de paduchi dar si de ouale lor.Are un miros placut si se poate folosi atat la copii cat si la adulti.Eu am folosit-o o singura data si va asigur ca am scapat de ei - am si parul lung pana la umeri si foarte des, dar am scapat de groaza ca trebuia sa ma tund foarte scurt.
U trebuie sa-ti fie rusine! Trebuie sa consideri ca este o parazitoza care din fericire beneficiaza de un tratament care este cel mai putin agresiv. Exista in farmacii sampoane speciale pentru elimnarea lor. Nu faci referire la localizarea lor big grin, existand o conduita putin diferita.
Specia Pediculus humanus are doua varietati, Pediculus capitis( paduchele de cap) si Pediculus corporis( paduchele de corp si de haine) si Pediculus inghinalis(Phthirus pubis) Durata medie de viata este de aprox 2 luni, timp in care depun in medie 200 de oua care se fixeaza intr-o teaca chitinoasa (lindina) Ti-am scris toate acestea pentru a te grabi sa lasi rusinea la o parte, nu-si are rostul, ia aceasta infestare ca pe o simpla gripa...care uneori poate avea implicatii mult mai neplacute.
Cu apa foarte sarata sau te dai cu sare pe par, il lasi sa se usuce si dupa aia il piepteni cu un piaptan des.
Apoi il umezesti din nou si il dai cu otet, il clatesti si te speli cu sampon de oricare sau sapun dar masezi bine scalpul si dupaceea dai cu balsam si il piepteni foarte bine
Am facut si eu rost de paduchi! Imi e foarte rusine dar asta e...Mergi la farmacie si cere o solutie pentru paduchi. Eu mi-am dat cu Parasidose dar sa dai de doua ori chiar daca dupa prima aplicare ai impresia ca ai scapat...Nu e asa! Eu am dat odata si am crezut ca am scapat si la o saptamana eram plina! Bafta!
Imi poti spune te rog. Cat ai dat pentru parasidose?
Ia totul usor de fapt rapid spune-i unei prietene care sa te ajute sa inlaturi lindinele iar apoi cumpara balsam special pentru a scapa si de paduche si nu te apropia de nimeni, o prietena adevarata tear ajuta si o sa aveti secretul in siguranta pentru ca acum in prezent eu si prietena mea avem si noi actuali musafiri cam nesimtiti ca sau instalat in capu nostru dar cu un balsam anti paduchi o sa ne dea chiria si o sa scapam! te pup si fa ce tiam spus!
anonim_4396 întreabă: