Nu trebuie sa-ti fie rusine. Poate i-ai luat chiar de la coafor sau ai purtat o palarie sau o caciula care nu era a ta. Sau de la o perna straina. Nu e o rusine, oricum. Se poate intampla oricui. Intreaba farmacistul si iti va da o lotiune speciala cu care scapi de paduchi intr-o singura zi. Succes!
Fratele meu mai mic a avut paduchi de la scoala.
Mama a cautat un tratament natural pentru paduchi care sa nu ii afecteze scalpul sau parul fratelui meu.
A gasit un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.
Am observat la gelul asta ca nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.
Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat foarte repede de paduchi si oaule lor.
Stiu ca mama era tare multumita de produs si chiar ii povestea la o prietena despre cat de eficient e produsu
Spuneti-mi si mie va rog eu dint toata inima dati-mi un sat sau un tratament! HELP!
Foarte bun si confirm,,, recomand..acest gel natural impotriva paduchilor din ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree oil de la Thursday Plantation. Numai bine
Nu trebuie sa-ti fie rusine. Exista o solutie speciala la farmacie care te scapa de paduchi sau de lindini. Chiar intr-o zi.
Eu stiam ca se trateaza cu un sampon special sau o lotiune, de la farmacie. Intreaba farmacistul, sigur te va ajuta. Daca nu scpai de ei, du-te la medic.
Exista la farmacii un spray numit Paranix. Este foarte bun si cu rezultate excelente.Chiar daca costa 37 de lei, rezultatele sunt bune. Dar s-ar putea ca parulsa ramana uleios putin timp (2-3 zile ).
Sa nu-ti fie rusine ii ceva normal.Du-te la farmacisti si spune-i ce ai si el te va ajuta.Bafta
De paduchi nu scapi prea usor.cred ca am incercat toate produsele de la farmacie cu dr.soleil,pedex,mam spalat cu otet, si cu gaz si inca mai am paduchi.
)moram incercat si cu albusurile de ou dar nu merge am crezut ca raman fara par.
Sincera sa fiu eu niciodata nu am avut pediculoza. dar o prietena de-a mea, cu multi ani in urma m-a rugat sa ii fac parul cand sa ma uit pe gat i-am vazut 2 paducghi mari. ea m-a intrebat cum poate sa scape de ei.eu i-am zis ca otetul e bun pentru pediculoza.prima data trebuie sa iti pui otet pe par. apoi iti pui o punga in cap, o tii jumatate de ora, apoi te speli cu sampon sper ca raspunsul meu sa-ti fie de folos!
NU Folosi produsele de la farmacii![]()
Nu te ajuta cu nimic!
cel mai bine,petrol
si dupa daca vrei sati cada ouale (lindinii) bati bine albus de ou si til intinzi pe tot parul, dupa ce se intaraste clatesti si te speli pe cap cu sampon, normal.
Sigur chestia cu ou ai mai auzito! Crede-ma! e buna! Si oul face bine la par![]()
Succes!
Deci nu trebuie sa iti fie rusine paduchi sunt ca tantari dispar daca te tratezi eu te sfatuiesc sa mergi la farmacie sa intrebi daca are gaz sau orice alt sampon bun si o sa vezi rezultatul bafta
Acum e iarna! trebuie sa iai niste omat si sa il lasi sa se topeasca intr-un leghean, apoi asa cum e rece iti pui kapul un leghenul cu apa si stai 15 minute dar trebuie ca si pielea capului sa fie in apa, paduchii mor si unii chiar ramin in apa! succes dar apoi sa iti scoti lindenii morti din cap!
Pai si eu am avut si vrau sa iti zic sa nu te sperii si sa nu iti fie rusine. te poti da cu gaz daca poti gasi(gaz licid) si seara pe la 6-7 te dai cu el.pui pe un tampon de vata gaz si iti ungi fiecare suvita de par dar ai grija sa nu dai prea mult pe piele fiindca se pot forma besici si o sa se ia pielea. dupa ce ai terminat stai pana pe la 10 noaptea chiar de te ustura (stai cu capul acoperit cu un batic) apoi te speli cu un sampon tea tree ( asa se numeste) iar apoi te piepteni cu un pieptene cu zimtii apropiati. daca nu ai scoala poti sa stai cu gazul in cap pana dimineata(ar fi mai bine). daca esti la scoala sau liceu anunta diriginta/dirigintele (chiar de iti e rusine)fiindca daca nu anunti ca ceilalti copii sa fie cautati de asistenta puteti ave cu totii si daca scapi si mergi la socala si cineva are o sa iei si tu iar. sper ca ti-am fost de folos.la revedere!
Foloseste benzina... acum ma confrunt si eu cu problema asta e asa jenant :'( am luat de la coafor sper a treaca eu folosesc motorina in seara asta ma voi da si o sati zic daca functioneza
Mama m-a dat cu gaz, otet si cu sprei de muste dimineata toate la un loc el a omorat n toate lindinele dupa care mama m-a curatat de cele moarte
Buna! sunt disperat ca sunt plin de paduchi. va rog o solutie mai batraneasca, ca de farmacii sunt satul. am auzit ceva de motorina...ce ziceti merge? mii de multumiri!
Buna ziua am si eu o problema am lasat pe cineva in casa si a dormit aici si dupa o vreme 3 sau 4 saptamini am opszervat ceva paduchi de haine am luat ceva solutie K2000 dar nu am reusit sa scap de ele va rog ajutati-ma sa scap de ele multumesc.
Da,si eu am paduchi si am incercat tot felul de solutii. Am cumparat de la farmacie un sampon dar nu a mers, adevarul este ca inca mai trebuie sa il aplic de inca cateva ori si mama ma cauta in fiecare zi si imi ia ouale.Si am folosit si petrol dar nu a mers.chiar nu stiu ce sa mai fac pentru ca se pare ca nici cu samponul acesta nu prea merge.
Date cu :1.Otet..2.Spirt..3.Petrol..Sau du-te la farmacie si cere Paranix`! sper ca tea`m ajutat
Este posibil sa gasesti doar un singur lintene? can se presupune ca a existat un paduche?
Cum scapi? spalare cu apa si sapun, poti folosi si gaz, apoi indepartarea cu un pieptene des a parazitilor si firelor parazitate, atat cat e posibil.
Apoi, lotiuni, creme sau sampoane de la farmacie cu:
- malathion 0, 5% in izopropil alcool (se indeparteaza dupa 8-12 ore. Doza unica)
- SAU derivati de permetrina 10 minute, se repeta tratamentul dupa 7-14 zile.
- SAU sampoane cu lindan sau cu ivermectina.
Produsele le gasesti la farmacie, alege una dintre optiuni, iar mai multe detalii iti va da farmacistul, caruia nu esti obligata sa-i dai explicatii, daca iti e rusine. Nici n-ar trebui, de fapt, toata lumea a avut paduchi la un moment dat. Poate de la scoala, poate de la copilul tau sau al unor prieteni. Poate din autobuz, n-are importanta.
Nu uita de haine, le calci dupa spalare. Atentie, daca ai copil, trebuie verificat si el. succes.
anonim_4396 întreabă: