anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti sa scapi de paduchi? Nu stiu cui sa ma adresez, imi este atat de rusine si nici nu stiu de unde i-am luat! help!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlinaBulina a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie rusine. Poate i-ai luat chiar de la coafor sau ai purtat o palarie sau o caciula care nu era a ta. Sau de la o perna straina. Nu e o rusine, oricum. Se poate intampla oricui. Intreaba farmacistul si iti va da o lotiune speciala cu care scapi de paduchi intr-o singura zi. Succes!

155 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lotiunile/sampoanele de la farmacie nu sunt bune de nimic!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.Si eu am avut paduchi si am am scapat de ei doar dupa ce am incercat lotiunea PARASIDOSE pe care am cumparat-o de la farmacia Help Net.Aceasta lotiune contine biococidine si are eficacitate dovedita asupra paduchilor si oualor acestora dupa o singura aplicare.Pretul ei este 32 lei, dar este cea mai eficienta metoda de a scapa sigur de paduchi dar si de ouale lor.Are un miros placut si se poate folosi atat la copii cat si la adulti.Eu am folosit-o o singura data si va asigur ca am scapat de ei - am si parul lung pana la umeri si foarte des, dar am scapat de groaza ca trebuia sa ma tund foarte scurt.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

U trebuie sa-ti fie rusine! Trebuie sa consideri ca este o parazitoza care din fericire beneficiaza de un tratament care este cel mai putin agresiv. Exista in farmacii sampoane speciale pentru elimnarea lor. Nu faci referire la localizarea lor big grin, existand o conduita putin diferita.

Specia Pediculus humanus are doua varietati, Pediculus capitis( paduchele de cap) si Pediculus corporis( paduchele de corp si de haine) si Pediculus inghinalis(Phthirus pubis) Durata medie de viata este de aprox 2 luni, timp in care depun in medie 200 de oua care se fixeaza intr-o teaca chitinoasa (lindina) Ti-am scris toate acestea pentru a te grabi sa lasi rusinea la o parte, nu-si are rostul, ia aceasta infestare ca pe o simpla gripa...care uneori poate avea implicatii mult mai neplacute.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am paduchi! dar mami imi da cu otet.si o sa scap de ei! a avut si sora mea! cred ca. e bun si gazul! uh mai ai paduchi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt de 3 luni in italia si am facut paduchi si nu stiu cum sa scap de ei si nici cum i-am luat va rog ajutati-ma

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu apa foarte sarata sau te dai cu sare pe par, il lasi sa se usuce si dupa aia il piepteni cu un piaptan des.
Apoi il umezesti din nou si il dai cu otet, il clatesti si te speli cu sampon de oricare sau sapun dar masezi bine scalpul si dupaceea dai cu balsam si il piepteni foarte bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De padauchi se scapa rapid. daca ii depistedi rapid... daca ii mai lasi ei o sa produca cat mai multe oua(lindini) si o sa scapi foarte greu. ia-ti solutii de par si siampoane de la farmacine pot scapa si cu gaz ...bafta

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tancuuta nu mai face misto ca nu e deloc bine de tis-ar intampla si tie ai avea alta reactie daca vrei sa raspunzi da un sfat prietenesc daca nu nu te mai baga in seama

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am facut si eu rost de paduchi! Imi e foarte rusine dar asta e...Mergi la farmacie si cere o solutie pentru paduchi. Eu mi-am dat cu Parasidose dar sa dai de doua ori chiar daca dupa prima aplicare ai impresia ca ai scapat...Nu e asa! Eu am dat odata si am crezut ca am scapat si la o saptamana eram plina! Bafta!

| ingerash_6577 a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi poti spune te rog. Cat ai dat pentru parasidose?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia totul usor de fapt rapid spune-i unei prietene care sa te ajute sa inlaturi lindinele iar apoi cumpara balsam special pentru a scapa si de paduche si nu te apropia de nimeni, o prietena adevarata tear ajuta si o sa aveti secretul in siguranta pentru ca acum in prezent eu si prietena mea avem si noi actuali musafiri cam nesimtiti ca sau instalat in capu nostru dar cu un balsam anti paduchi o sa ne dea chiria si o sa scapam! te pup si fa ce tiam spus!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la veterinarlaughing, scuze dar si eu am avut cand eram mai mica si ma dat mama cu gaz... era sa raman fara par si is fata am luat cand am dormit la o colega.nu mai dorm niciodata la ea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In momentul de fata am paduchi si folosesc gaz ii am de o zi si azi gata mai am 1... dar m-am tuns 0big grinbig grinimi sta asa bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa-ti fie rusine... putea sa se afle oricine in situatia asta. Iti recomand ''PEDEX'', il cumperi de la farmacie.

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am dar nu stiu cum sa scap de ei mi-am luat sampon de paduchu si nu mi-aiu disparut a doua zi m-am pieptanat sia manm vazu unul era enorm mi-a fost frica sa-l omor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu cum te simti...azi am aflat si eu ca am paduchi... dar m-am dus la farmacie si mi-a dat un balsam pe nume "PEDEX" m-am dat odata si toate ouale au murit, apoi ca sa fiu sigura am pus placa de intins parul la radacina si asa sper sa scaphappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din batrani am auzit ca se trateaza cu gaz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu si nu stiu cum sa scap de ei eu m-am dat cu gaz dar n-am scapat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai culeti cu mana tot din cap si te verifici de 4-5- ori si e speli la capbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cumpara un pieptene de os sau un pieptene foarte foarte rar, pune vata pe '"dintii" acestuia iar apoi piaptana-te pe o foaie, un prosop sau un cearsaf alb. crede-ma am avut si asa am scapat si cu un sampon foltene italienesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui sa te ingrijorezi cand va incepe scoala si daca este poti sa ii spui prietenului-prietenei cele mai bune sau mamea cu sta treabas ca sa te curete eu asa am procedatrtongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pueti lua doctoria pe nume '' Pedex ''

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi trebuie foarte urgent cred ca voi jncerca cu otet

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa iti fie rusine chiar de loc.Cumpara un balsam special de la o farmacie si scapii de paduchi iar dupa ouale lor le sai jos cu un pieptane special de paduchii parintii tai stiu de el incearca o sa meearga.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De unde pot cumpara petrol?straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un sampon in ulei de musatel sau cu benzina?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga mea nu este o rusine sa ai paduchilumea nu isi da seama ca ar putea avea si ea eu stiu ca cu un otet si apa sau cu ulei de maslina nu mor toti dar e mai bine cu un sampon special care se gaseste la farmacie pa pa pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ascultatima bine. eu am paduchi DIN NOU si eu incerc acum cu gaz...am incercat cu otet si e o porcarie crede-ma mau mirosit prietenii cand ieseam in oras si m-am facut de rusine... si n plus o pr de-a mea a zis ca a scapat de ei cu gaz asa ca incerc si eu succes straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai in primul rand splate pe cap cu otet si leaga cu un batic apoii ia-ti un sampon antiparaziti si pune-l pe cap dupa aceia fa o baie iar a oua szi cautate sa vezi daca mai est paduchios