anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti sa scapi de paduchi? Nu stiu cui sa ma adresez, imi este atat de rusine si nici nu stiu de unde i-am luat! help!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlinaBulina a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie rusine. Poate i-ai luat chiar de la coafor sau ai purtat o palarie sau o caciula care nu era a ta. Sau de la o perna straina. Nu e o rusine, oricum. Se poate intampla oricui. Intreaba farmacistul si iti va da o lotiune speciala cu care scapi de paduchi intr-o singura zi. Succes!

155 răspunsuri:
| ingerash_6577 a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi poti spune te rog. Cat ai dat pentru parasidose?

| Cristian_Victorianu_1981 a răspuns:

Buna ziua am si eu o problema am lasat pe cineva in casa si a dormit aici si dupa o vreme 3 sau 4 saptamini am opszervat ceva paduchi de haine am luat ceva solutie K2000 dar nu am reusit sa scap de ele va rog ajutati-ma sa scap de ele multumesc.

| AlinaMaricescu a răspuns:

Fratele meu mai mic a avut paduchi de la scoala.
Mama a cautat un tratament natural pentru paduchi care sa nu ii afecteze scalpul sau parul fratelui meu.

A gasit un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.

Am observat la gelul asta ca nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.
Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat foarte repede de paduchi si oaule lor.
Stiu ca mama era tare multumita de produs si chiar ii povestea la o prietena despre cat de eficient e produsu

| Alinamer a răspuns:

Eu am incercat sa ma folosesc cu otet apoi cu paradoxis si ajuta

| AlinaMoisescu a răspuns:

Foarte bun si confirm,,, recomand..acest gel natural impotriva paduchilor din ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree oil de la Thursday Plantation. Numai bine