Nu trebuie sa-ti fie rusine. Poate i-ai luat chiar de la coafor sau ai purtat o palarie sau o caciula care nu era a ta. Sau de la o perna straina. Nu e o rusine, oricum. Se poate intampla oricui. Intreaba farmacistul si iti va da o lotiune speciala cu care scapi de paduchi intr-o singura zi. Succes!
Imi poti spune te rog. Cat ai dat pentru parasidose?
Buna ziua am si eu o problema am lasat pe cineva in casa si a dormit aici si dupa o vreme 3 sau 4 saptamini am opszervat ceva paduchi de haine am luat ceva solutie K2000 dar nu am reusit sa scap de ele va rog ajutati-ma sa scap de ele multumesc.
Fratele meu mai mic a avut paduchi de la scoala.
Mama a cautat un tratament natural pentru paduchi care sa nu ii afecteze scalpul sau parul fratelui meu.
A gasit un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.
Am observat la gelul asta ca nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.
Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat foarte repede de paduchi si oaule lor.
Stiu ca mama era tare multumita de produs si chiar ii povestea la o prietena despre cat de eficient e produsu
Foarte bun si confirm,,, recomand..acest gel natural impotriva paduchilor din ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree oil de la Thursday Plantation. Numai bine
anonim_4396 întreabă: