|

Cum putem sa ne mentinem sanatatea?happy

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Adoptand un mod de viata sanatos.happy
Acest lucru se face printr-o alimentatie echilibrata(cate putin din toate, fara excese de nici-un fel)si facand sport macar o ora in fiecare zi(exercitii usoare, nu neaparat sport de performanta).
Vizitele frecvente la medic pentru depistarea eventualelor boli la timp, au un rol extrem de important in mentinerea sanatatii.Traind cu "bun simt" putem sa avem o viata frumoasa si sanatoasa!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Elementul de baza este energia, Asa cum avem grija de energia noastra asa o vom duce Spun asta din cauza ca; Omul este o bucata de carne nimic mai mult, Dar energia care trece prin el acea conteaza In al doilea rind ca sa ai o energie pozitiva trebuie sa te hranesti si sa te incarci cu energie, Ca sa te hranesti dau numai un exemplu restul deduci tu gandeste-te la un animal cind il tai, Ce este in sufletul lui? Toata energia acea negativa intra in carne, iar peurma noi o mancam, Asta se intimpla Cu asta termin ca putem discuta pe aceasta tema doua zile atata timp cit sti sa-ti conservi energia vei trai mai bine si mai frumos nefiind nevoie de bani mai multi decat ai Dar este bine sa inveti sa te incarci cu energie pentru sufletul tau Si atunci atitudinea ta va fi mai calma vei fi mai calculat iar modul de a gandi va fi pozitiv Gandind pozitiv si viata ta se va schimba in bine Pa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu mare grija si deosebita atentie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mancand ceva sanatos fructe legume bine spala-te si mancare cat mai nuturala nu ce este acum in hipermarkete

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu as spune ca putem sa ne mentinem sanatatea daca protejam natura si nu o suprAalimentam cu chimicate, iar apoi desigur cit mai multe fructe, legume, lactate. sport dar stiu ca la multi nu le place asta... parca asteas mai principale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează