|

Cum se pastreaza mierea de albine in cantitate mare, transformand-o din zaharoasa in stare fluida

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Doar daca o incalzesti. Dupa ce o topesti o data, nu se mai zahariseste. Insa, daca o tii pe foc prea mult, isi pierde vitaminele si tot ce mai are bun. Bunicul meu are stupi si de ani de zile o lasa sa se zahariseasca, asta e si un semn ca e naturala, e de bine. Poti sa ii mai pui si niste conservanti, insa asta ii scade calitatea. Eu o prefer zaharisita si pun eu sticla sau in ce e pe calorifer sau intr-un vas cu apa fierbinte. Macar stiu ca e naturala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mierea se incalzeste in bain marin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează