|

Cum si cat poti sa slabesti intr-o saptamana?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!

Se poate slăbi cel mult 1-2 kg, DEPINDE cum "reacţionează" organismul...

NU se ţin diete ( de nici un fel ), ci se face multă mişcare/sport ( preferabil, la sală, zilnic ), te abţi de la dulciuri, mănânci mai puţin ( cantitativ ), NU cinezi după ora 19 şi DOAR ceva "uşor" seara, mănânci DOAR pâine NEAGRĂ ( sau de secară ) şi foarte PUŢINĂ, etc.


Alegi alimente care au mai puţine calorii/zilnic ( pentru a scădea consumul zilnic de calorii ) - vezi tabelele de la linkul :
http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/

http://www.fitness-god.ro/tabel_valoric_alimente.php


Toate cele bune.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna!
In jur de 1-2 kilograme.
Daca vrei sa slabesti, pune mana si renunta la mancarurile nesanatoase, treci pe fiert, copt, fructe, legume si mult sport.
Te pup!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai daca bei mai multa apa si sucuri naturale, mananci portii mai mici dar mai dese, reduci consumul de carbohidranti si tai din meniu caloriile nefolositoare atunci poti slabi 5 kg intr-o saptamana. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai sari coarda si alearga daca mananci si sanatos poti slabi 1-2 kg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează