| StefyRO a întrebat:

Daca ai fumat intr-o saptamana maxim 3 tigarii, si dupa te-ai lasat de tot e vreo sansa sa faci o boala sau ceva de genul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
nu patesti nimic daca le-ai lasat, in timp scurt vei elimina toxinele si nu se va intampla nimic, dar daca vei continua..riscuri sunt destule, plamani si inima in special
lasa-te de ele cat nu este prea tarziu si nu pun stapanire pe tine.
O seara bunahappy

| StefyRO explică (pentru caramela):

Nic macar nu cred ca au fost 3 tigarii in total, big grin Oricum daca nu patesc nimic din ce am facut pot sa stau linistit, pentru ca nu am mai pus gura pe ele de o saptamana si nici nu mai simt nevoia, + ca eu fac foarte mult sport, alerg si fac exerciti la sala. Ma ajuta asta? Sa mai adaug ca mananc sanatos si de 3 orii pe zi? big grin Deci se poate intampla ceva? Vreau sa stiu 100%

| caramela a răspuns (pentru StefyRO):

Daca faci ceea c e ai specificat, vei avea un regim de visata sanatos si u vei avea probleme, totusi nu exagera cu sportul.ce e mult strica.
O seara bunahappy

| StefyRO explică (pentru caramela):

Sunt la U Craiova la juniorii big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O data ce ai introdus fumul de tigara in corp, corpul este deja afectat. Mai ales plamanii si inima.

| StefyRO explică (pentru anonim_4396):

LOL, si daca nu mai continui nu poti scapa de ele? ma refer ca fumul il expiram in fiecare zi, fara sa vrem chiar si daca fumam sau nu..deci nu putem sa eliminam nicotina si otrava din tigari cu timpul?

| anonim_4396 a răspuns (pentru StefyRO):

Daca vrei sa scapi de tigari, poti folosi tigari electronice, bomboane de menta, gume orbit, sau benzile de la farmacie care se lipesc pe corp, care te ajuta sa scapi de dependenta.

| Jackson_Andreas_1997 a răspuns:

Nu! Daca nu vei mai fuma nu exista riscul de o boala!

| Sandrailii a răspuns:

Nu.Daca nu continui, cu timpul vei elimina nicotina si toata "otrava" din tigari.

| SilviuPsa a răspuns:

Frate daca nu ai consumat mult nu-i nici o problema uita ca ai fumat va trece de la sine, insa fa oleaca de efort pentru ca sa simti ca te-ai lasat de fumat