| tonyc7 a întrebat:

Daca esti singura persoana nevaccinata intr-o camera cu mai multe persoane despre care stii sigur ca toate s-au vaccinat anti-Covid, si te-a ciupit un țânțar care înainte de asta a supt sânge și de la celelalte persoane vaccinate din cameră, există posibilitatea să îți transmită și ție substanța acelui vaccin sau vreo boală anume?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
30 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Hai te rog zi ca nu ai pus acesta intrebare. Refuz ca cred ca esti atat de imbecil.

| tonyc7 explică (pentru suntserios):

Eu vorbesc la modul cel mai serios. Tu insa nu esti serios. Daca nu esti capabil sa dai un raspuns avizat, macar nu mai jigni.

| suntserios a răspuns (pentru tonyc7):

Lasa-ma sa ghicesc, a ajuns si la tine imbecilitate aia de a scos-o pe gura medicul ala total iresponsabil conspirationist etc etc etc.

| Jakye a răspuns (pentru suntserios):

Lasa-l ca nu merită. Daca a pus intrebarea asta iti dai deja seama de IQ.

| tonyc7 explică (pentru Jakye):

Daca te-a deranjat intrebarea e clar ca esti un vaccinat

| Jakye a răspuns (pentru tonyc7):

Aolo da, m-au cipat, gata, semnul fiarei 666, sunt urmarit, antene 5G, turul 2 "anapoi"

| GamingSoloInRetea a răspuns (pentru tonyc7):

Fa-ne tuturor o favoare și in 2028 nu te duce vot la parlamentare! Stai acasă ca să stam cu toții ușurați apoi! Te rugam din suflet

| mihai69 a răspuns:

Boli da, vaccin nu.

| Fatamuntilor a răspuns:

In tara la noi, nu cred.Zic de boli.
substantele din acel vaccin si-au facut de mult treaba in corpul posesorului, deci nu de ce sa temi.Nu va ajunge la tine
Sa inteleg ca nu te-ai vaccinat?

| StoicAnalysis a răspuns:

Care substanta? Vaccinul este doar un virus sau un fragment dintr-un virus, slabit pentru a-i da sistemului tau imunitar material pentru producerea te anticopri impotriva acelui virus.

Singurele lucruri ce il poate transmite un tantar de la o persoana la alta, sunt bolile contagioase precum malaria, febra galbena si anumite encefalite virale.

| tonyc7 explică (pentru StoicAnalysis):

Astea sunt boli rare pentru Romania, deci cu sanse foarte mici de probabilitate. Da exemple de boli mai raspandite pe care le poate raspandi tantarul de la om la om, cum ar fi hepatita, de exemplu... Stiai ca in tara noastra multe persoane sufera de hepatita C? Deci tantarul poate fi transmitator?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru tonyc7):

Hepatita C nu e contagioasa. Doar aia de tip B. Insa pare ceva foarte infim sa te trezesti cu hepatita din cauze necunoscute de tine, asa peste noapte, si apoi sa tragi ipoteza ca e de la tantari...

Nu cred ca s-a trezit cineva peste noapte asa pe nepusa masa si fara sa se supuna vreunui risc, cu faptul ca are hepatita B...

| Cipi1212 a răspuns:

Țânțarul nu transmite vaccinul.

| goguPatent a răspuns:

Victima ultimei conspiratii?
La cati tantari au fost vara asta esti mega vaccinat... si cipat deja

| Konstantinos99 a răspuns:

Vaccinul a integrat in structura arn ceva, e vorba de anticorpi si genetica omului care nu mai te poate afect decat daca te intepa in primele 3 zile de va vaccinarea celorlati din camera. Cine a avut de murit a murit cu si fara faccin mai rau de aia sanatosi de au murit din propaganda.

| tonyc7 explică (pentru Konstantinos99):

Dintre persoanele vaccinate, multe au murit deja in mod SUBIT! Si continua sa mai moara, din nefericire...

| Konstantinos99 a răspuns (pentru tonyc7):

Asa e dar e decizia fiecaruia, dar nu te afecteaza înțepătură de țânțar pentru doar faca contactul cu celalalt sange sangele lui nu e schimbat ci materialul genetic problema se pune doar la creerea unui copil ca acolo ia adn si arn de la cei doi parinti

| Arthurrrr a răspuns:

Chiar nu exista posibilitatea să îți transmite substanța acelui vaccin un țânțar

| tonyc7 explică (pentru Arthurrrr):

Hmmm... De ce esti atat de sigur? Pe ce te bazezi?

| Arthurrrr a răspuns (pentru tonyc7):

Țânțarul suge extrem de puțin sânge, iar când te vaccinezi e nevoie de mult mai multă substanță în corp că să își facă efectul vaccinul, după logică ar fi impsibil ca un țânțar să-ți transmită un vaccin dată fiind cantitatea de sânge care o suge de la un om

| GamingSoloInRetea a răspuns:

De ce nu te-ai vaccinat anti-covid? Vaccinurile au fost bune, s-a dovedit! Voi georgistii, simionistii și auristii chiar nu înțelegi lucruri simple?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Stai breh, sa nu exageram. Au fost citamai combinatiile in spatele vaccinurilor. Nu, nu-s nevaccinat, doar ca am facut Johnson & Johnson in urma unei documentari prealabile. Legat de eficienta, e destul de debatable. Si virusul a fost parsiv, ce e drept. Cel mai trist e ca in fiecare an mor la noi mai multi din gripele clasicele decat s-a murit in culmea Covid-ului, si despre asta nu se discuta.

| GamingSoloInRetea a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Majoritatea celor nevaccinati sunt auristi, georgisti, simionisti, sosocari și gravrilisti deci pentru mine sunt un pericol

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Pericole sunt toti aia care nu respecta niste norme de convietuire sociala de bun-simt si cele reglementate prin legi, nu conteaza ce muzica asculta, cu cine voteaza, ce religie practica/in ce cred, cu cine si-o trag, samd.

| EchoOfLogic a răspuns:

Țânțarul nu poate transmite acea "substanță" a vaccinului în corpul tău.El poate transmite boli.

| tonyc7 explică (pentru EchoOfLogic):

Ce boli, mai exact?
Inafara de alea rare precum West Nile sau malarie...

| acelceva a răspuns:

laughing depinde in ceea ce crezi.

dar nu mi-as face probleme. inca ai sange pur.

| tonyc7 explică (pentru acelceva):

Cred in Dumnezeu si in adevarul pe care incerc sa il aflu...

| Beatrice011 a răspuns:

Deja știu cu cine ai votat

| LuminaRece a răspuns:

Da, nu doar că este posibil, este garantat!