Sa speram ca va trece. Sa nu mai folosesti dusul pentru urechi. Urechea, in special timpanul, e un organ foarte sensibil. Ai scapat destul de usor, se pare ca doar a fost atins, insa presiunea apei de la dus poate sparge timpanul, si asta duce la pierderea auzului. Ce ti s-a intimplat e din cauza presiunii apei ce a intrat in ureche. Ca sa intelegi, timpanul se poate sparge si la presiuni ridicate ale aerului (zgomote puternice), cu atit mai mult la presiunea apei, care poate fi mult mai puternica. Si nu e bine deloc sa faci procedura zilnic sau des, pentru ca are efectul betisoarelor cu vata (chiar mai puternic), care nu sunt indicate sa fie folosite prea des. orice orelist iti va spune asta, eu am facut o infectie la ureche, si primul lucru pe care mi l-a zis orelistul a fost sa nu mai folosesc des betisoarele (eu foloseam zi de zi, chiar si de doua ori pe zi uneori), si mi-a dat si explicatia, ca acea ceara ce se formeaza in ureche isi are rolul ei impotriva agresiunilor din exterior, praf, mizerie, obiecte (cand urechea e unsa bine cu ceara ei, mai usor scoti un obiect intrat in ea decat cand e uscata), infectii.
Și acest răspuns de al meu a fost raportat,ce useri serioși sunt pe TPU, trista viata au uni, pe bune raport, voi va dați raport la viata, ce sa spun
Poate fi vorba de un dop de ceară (cerumen), dacă ai introdus apă caldă in ureche, ceara s-a înmuiat in interior și s-a deplasat usor, acoperind putin timpanul. Ia un șervețel de mâini, uscat, roteste-i putin un coltisor si introdu-l usor in ureche incât sa se absoarbă apa, in caz că a rămas.
Mai mult ca sigur m-a tras curentul...pentru că începuse și ochiul stâng să mă înțepe și să lăcrimeze. Acum e bine, mulțumesc.
Probabil ti a intrat apa in ureche, o sa treaca de la sine in jumatate de zi - o zi maxim
Nu mai da si tu cu presiune in ureche, iti trece, stiu o tehnică ca sa iti desfunzi urechile de la înot dar nu iti spun ca e cam periculoasă daca nu știi cum se face, oricum o sa treacă de la sine.
Cam în cât timp? E așa cam de două zile deja...
Umm, nu e ok in cazul asta, trebuie sa mergi la medic sa vezi ce se întâmplă...