|

Daca sunt gravida, e vreo problema daca mananc kiwi?

6 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Fructul kiwi este bun si poate fi consumat de orice persoana, inclusiv de gravide, pentru ca asa cum ti s-a raspuns deja el are un continut bogat de vitamine si oligoelemente, In schimb el nu poate fi mancat cu coaja, asa cum ti s-a recomandat, pentru ca cei perisori sunt iritanti si iti pot produce si un disconfort la inghitit. Consuma cat mai multe fructe si legume crude, in salate sau in mod direct, pentru a aduce pe lume un copil sanatos, iar corpul tau sa primieasca tot ce-i este necesar, pentru a nu avea ulterior probleme cu dentura sau eventual sa te anemiezi, deoarece fatul isi ia tot ce-i este lui necesar de la tine si daca tu nu asiguri inlocuirea acelor elemente nutritive si pentru tine, pot fi consecintele la care am facut referire.
Multa sanatate si tie si viitorului tau copil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, din contra kiwi e un fruct ce contine mai multa vitamina C decat o portocala, contine toate toate tipurile de fibre care protejeaza impotriva bolilor de inima, a diabetului, cancerului...In semintele de kiwi sunt incorporati toti nutrientii-proteine, vitamine, minerale...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e nicio problema. Vezi sa nu mananci perisorii aia, curata-l bine si e ok.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e nicio problema daca mananci kiwi in timpul sarcinii. E chiar indicat sa mananci cat mai multe fructe si legume proaspete. Kiwi este fructul cu cele mai multe substante nutritive. Deasemenea, continu multe vitamine si minerale. Daca poti, mananca fructul de kiwi cu coaja lui, pentru ca exact sub coaja se afla o mare cantitate de mitamina C.
Continua sa mananci kiwi in timpul sarcinii. Vei avea un copil sanatos si frumos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite aici gasesti raspunsul la intrebarea ta: http://i-lady.ro/kiwi-timpul-sarcinii-este-bine-sa-l-consumi-sau-nu/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează