Slabesti 0,5kg pe saptamana daca scazi 500 calorii din dieta si nu e bine sa mananci mai putin de 1000 calorii/zi. Deci scazi cate calorii crezi tu ca poti fara sa te simti rau + sport + multa apa ( ca sa-ti taie din pofta de mancare). Ce ai zis acolo in legatura cu regimul e bine, dar ti-am spus in general ce trebuie sa faci pentru ca nu cred ca o sa mananci in fiecare zi aceleasi mancaruri.
Daca alergi mult si mergis i pe bicicleta cvu acest regim da ai putea slabi atat.
Da, ține regimul astă, poate cu puțin noroc o să slăbești, dar dupa ce o să faci? O să mănânci așa toată viața?
Am zis si am să tot zic, DIETELE SUNT CELE MAI MARI PROSTII INVENTATE VREODATĂ!
Dacă chiar vrei să slăbești îți recomand să nu mai mănânci chips-uri și dulciuri, să renunți la sucuri, cafea, bere. Să nu mai folosești absolut DELOC uleiul de floarea soarelui, pentru salate și prăjit îți recomand uleiul de măsline și de rapiță. A, și nu renunța la aceste alimente dintr-o dată, de exemplu dacă bei 3 pahare de suc pe zi redu la 2 pahare, după o săptămână redu la 1 pahar și tot așa.
Intră pe site-ul acesta și verifică câte calorii trebuie să mănânci, îți introduci greutatea, înălțimea și vârsta, https://www.healthline.com/nutrition/how-many-calories-per-day
Fă-ți abonament la sală, chiar și dacă mergi doar de 3 ori pe săptămână și tot vei vedea diferențe.
Ai grijă, că dacă o să slăbești și mult și repede vei avea parte de "lose skin", adică o să ți se lase pielea, așa că trebuie să tragi puțin și de fiare.
Și încă ceva, dacă ești fan cartofi prăjiți și nu te poți abține îți recomand să cumperi cartofi congelați din super market-uri și să-i gătești la cuptor, fără să pui ulei deoarece ei sunt deja stropiți, dar e totuși mai sănătos decât să-i prăjești într-o baie de ulei.
Mâncarea gătită la cuptor ajută în special, dacă ai bani cumpără și un grătar electric, e mult mai bun decât o tigaie.