Salamul oricum nu este bun pentru ca are multi nitrati si coloranti, favorizand cancerul.Substantele chimice pe care le contine salamul pot sta intr-un mod inactiv(unele sunt active) datorita temperaturii, dar la schimbari bruste (decongelare)se activeaza impreuna cu bacteriile si poti face toxiinfectii.
Cred ca nu, dar mai bine sa respecti data de expirare o sa ai probleme cu stomacul! Da conteaza poate nu are mucegai pe el da tot e expirat in fine, mai bine sal mananci neexpirat!
Da bineinteles ca, conteaza. Perioada de expirare nu tine cont de faptul ca l-ai bagat in congelator sau frigider, dupa ce a expirat produsul nu mai este comestibil chiar daca l-ai tinut in congelator.
Din moment ce il ti la rece, poti depasii mult si bine data, totusi cand il decongelezi sa fii un pic atent... just in case
Eu cred ca conteaza,chiar daca poate ii prelungeste perioada de valabilitate, ar fi bine sa nu risti, mai ales la produse din carnuri.
Daca expira intr-un an si tu il tii 5 asta nu inseamna ca nu are nimic. Pt 15 lei cat e un salam de ce sa risti sa te imbolnavesti?
Nu mai conteaza, pentru ca practic. el nu se mai invecheste, nu mai trece timpul peste el.dar oricum. cand il decongelezi verifical
, (nu te lua dupa aiuritii astia.habar nu au ce spun).
In general un mezel nu este bun, daca expira este si mai periculos poti sa faci toxinfectie alimentara, asa ca tu hotarasti daca vrei sa faci experimente pe tine.
Stupid la toti care ti-au spus ca nu este bine sa-l mananci expirat! Pai daca nu ai nevoie de parerea oamenilor pentru ce mai pui intrebarea la categoria "Sanatate". Ai fi asteptat sa-ti spunem toti "mananca numai produse expirate ca sunt cele mai bune". PENIBIL