anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca vreau sa imi fac un tatuaj pe piept, pot sa imi fac ceva anestezie? vreau sa imi fac un tatuaj dar tiua ca doare...asa ca sunt curios...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Din câte ştiu, tatuajele se fac fără anestezie. Cel mult te vor da cu o cremă specială, care îţi va amorţi puţin zona (sau măcar va acţiona prin autosugestie).

5 răspunsuri:
| GrepolisKing a răspuns:

O sa te doara deoarece daca baga in tine anestezic exista posibilitatea sa lesini

| Unlucky a răspuns:

Pe piept doare cel mai tare.laughing nu cred ca se poate sa-ti faci anestezie.thinking decat daca te duci la spital poate si le zici sa-ti faca

| Mdl_Madalin'u_1996 a răspuns:

Nu poti face anestezie nu-i chiar mare durerea.

| jony01 a răspuns:

La tatuaje nu se face anestezie anestezia trebuie facut doar in prezenta unui cadru medical.

| CoffeeBreak a răspuns:

Nu cred ca exista anestezie inainte de tatuaj..chiar daca ar fi, nu poti indura putina durere acolo? Nici cand iti scoti dintii nu e nevoie de anestezie mereuhappy