anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SAlut TPU. am 13 ani jumate si mi-a crescut mustata nu mult dar se vede daca o pers este in fata mea la un metru. si m-am combinat cu o fata. Maine ma intalnesc cu ea si vreau sa o sarut si ma gandesc cand o sarut sa nu o incomodeze cumva mustata mea sau sa cad in penibil nu stiu... DEci va rog sa-mi spunesti ce sa fac. Nu vreau sa mi-o iau cu BIgu ca dupa aia creste mai repede. AAA si ffff imp. daca mi-o iau cu benzi depilatoare sau ceara imi mai creste vreodata, la ce interval de timp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| wowemy a răspuns:

Frate mie mi-a crescut de la 11 ani

| Lavinia218 a răspuns:

Daca te faci cu ceara iti va creste din nou cam in 2 -3 saptamani. sau cel putin asa este la femei! happy

| RyugaHideki a răspuns:

Iti va creste dupa 2-4 saptamani cu benzilewinking

| calexiandra a răspuns:

Daca iti iei mustata cu benzi de ceara va creste in maxim o saptamana. Mai bine te duci asa cum esti happy Daca fata te place, te place pentru ceea ce esti :* Succes maine! :d

| SeNaH a răspuns:

Povestiti ceva si dupa aia te apropi putin de ea si supaia mozolu

| FrozEenSoul a răspuns:

Nu ti-o lua ca dupa aia o sa ajungi sa te saturi sa te razi, cu benzile iti creste in 3 - 4 saptamana. Eu am 15 si nu am luat-o tongue. Bafta mainewinking

| Sn1p3r a răspuns:

Fratica daca te place, te place asa cum esti.Nu fa greseala sa te razi de acum.Mai asteapta macar 2-3 ani, ca dup-aia o sa vezi ce naspa e sa te razi din 2-3 zile in 2-3 zile.
Bafta!