Mergi la un medic dermatolog. Fie ii va cauteriza, fie te va da cu nitrat de argint care arde negii si ii vindeca.
Exista la farmacii o solutie foarte buna "Cryopharma". Ti-o recomand. ;) :) Aici poti sa citesti mai multe despre ea: http://www.efarma.ro/products.php?id=3453
Mergi la un medic dermatolog, nu te trata dupa ureche, cu negii nu te joci.
Acum 2 ani ama vut si eu unul pe mana stanga in dreptul degetului mare de 1 cm inaltime, am incercat N produse, ma ungeam non-stop cu rostopasca...si nimic pana intr-o zi cand mi-am luat inima in dinti si am mers la dermatologie si mi l-a cauterizat. Nu a durut deloc, a fost ca o piscatura (anesteziata local bineinteles). De atunci nu mi-a mai aparut niciunul. Nu sta asa, mergi la medic. In cazul tau daca ai unu se poate inmulti ca se ia.
Si eu aveam ffff multi pe maini si picioare...am folosit N produse si nimic...Asta vara am fost la mare in Spania...si de la apa sarata mi-au trecut absolut toti... fara sa le fac nimic alceva...Incearca sa stai cat mai mult intr-o apa sarata...Trece garantat!
Am avut si eu problema ta si s-a rezolvat cu 10 de sedinte de ultrasunete la fizioterapie.Nu uita sa duci cu tine hidrocortizon-unguent.Sanatate!
Buna exista la farmacie o solutie de ardere a negiilor, si cu siguranta vei scapa de ei ff repede ...nu sta asa nu mai incerca remedii, si chiestii de genu, pentru ca se poate ajunge la altceva nu stii cum actioneaza...asupra lor!