anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cam 2 ani mi-a aparut pe talpa dreapta un neg...nu i-am dat importanta deoarece nu ma deranja cu nimc... dar am observat ca in aceaSTA VARA negii s-au inmultit. De la un neg am ajuns sa am in jurul lui cam 10 negi de aceeasi marime...acum ...sa zic...nu ma deranjeaza extrem de tare...ma doare talpa cand calc... dar problema este ca cam de o luna mi-a aparut si un neg pe piciorul drept...este aproape invizibil, dar cand ating zona se simte ceva tare si doare foarte foarte tare...ma doare si cand calc si cand nu calc.Deci doare aproape mereu,, si este cat un punctulet dar cum v-am spus cand il atingi se simte ceva tare cam de 2 cm pe sub piele...Am folosit diferite remedii dar nici-una nu a ffost eficienta...Va rog, cine stie un alt remediu cu care sa scap de ei ...sa-mmi spuna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mergi la un medic dermatolog. Fie ii va cauteriza, fie te va da cu nitrat de argint care arde negii si ii vindeca.

NOname
| NOname a răspuns:

Exista la farmacii o solutie foarte buna "Cryopharma". Ti-o recomand. ;) :) Aici poti sa citesti mai multe despre ea: http://www.efarma.ro/products.php?id=3453

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi la un medic dermatolog, nu te trata dupa ureche, cu negii nu te joci.

| cretzufinish a răspuns:

Acum 2 ani ama vut si eu unul pe mana stanga in dreptul degetului mare de 1 cm inaltime, am incercat N produse, ma ungeam non-stop cu rostopasca...si nimic pana intr-o zi cand mi-am luat inima in dinti si am mers la dermatologie si mi l-a cauterizat. Nu a durut deloc, a fost ca o piscatura (anesteziata local bineinteles). De atunci nu mi-a mai aparut niciunul. Nu sta asa, mergi la medic. In cazul tau daca ai unu se poate inmulti ca se ia.

| AliNuTzA_9627 a răspuns:

Si eu aveam ffff multi pe maini si picioare...am folosit N produse si nimic...Asta vara am fost la mare in Spania...si de la apa sarata mi-au trecut absolut toti... fara sa le fac nimic alceva...Incearca sa stai cat mai mult intr-o apa sarata...Trece garantat!

| christabell a răspuns:

Am avut si eu problema ta si s-a rezolvat cu 10 de sedinte de ultrasunete la fizioterapie.Nu uita sa duci cu tine hidrocortizon-unguent.Sanatate!

| ade_7333 a răspuns:

Buna exista la farmacie o solutie de ardere a negiilor, si cu siguranta vei scapa de ei ff repede ...nu sta asa nu mai incerca remedii, si chiestii de genu, pentru ca se poate ajunge la altceva nu stii cum actioneaza...asupra lor!