| RAY a întrebat:

De ce au atât de multe calorii dulciurile? Oare poți slabi cu ele in dieta?

De câteva zile am mâncat și eu Napolitane, Joe Economic și spre surprinderea mea aflu ca are 465 de calorii per 100 grame, incredibil.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Nu dulciurile sunt de vină că tu le mănânci și mori din cauza lor; numai tu ești cel care decide dacă mai mănânci bombonica aia sau nu.
Că tu creezi o dependență față de ele este una dar să dai vina pe ele că tu ești, de exemplu, obez este alta.
Oricine cu destul creier consider eu că poate realiza că atât timp cât nu treci de limita de 2000 kcal/zi nu ai avea motive pentru a te îngrășa sau de a produce complicații.
Dar na, dacă ești dependent de mâncare, normal că mâncarea te îngrașă, nu?
Și da, le poți include în dietă atât timp cât faci mult sport; de preferat ar fi să le eviți complet (căci "ce-i mult strică").

| anonim_4396 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Eu am vazut un video cu o slabanoaga de ziceai ca e subnutrita a bagat pe ea, la challenge-uri, 2000kcal, 4000kcal si la 10000kcal avea un platou imens cu fripturi, cartofi prajiti, oua prajite si fasole mi s-a facut rau cum naiba a putut aia sa mance asa ceva.
Si daca compari cu caloriile ciocolatelor, sau mai bine cu ce o zis el, napolitane, e nevoie de doar 2kg de marafeturi sa ajungi la 10k calorii. Si la fripturi, aia a luat viata unui porc si tot nu o fost de ajuns.

| alina2k18 a răspuns:

Pai zahar plus fainoase si altele, asa multe calorii au toate inclusiv pufuletii laughing
1 punga de pufuleti + 100g napolitane si 1 covrig = 1000kcal = 700g piept pui laughing

| Donsavas a răspuns:

Sunt calorii goale. Nu ti aduc niciun beneficiu. Ba din contra, zahărul e o toxina adictiva, Ray. Il consumi pentru ca reușește să ti elibereze niste hormoni ai bune dispoziții pe moment. E o iluzie. Poti fi fericit si fara sa consumi droguri, inclusiv zahar.

| RAY explică (pentru Donsavas):

Seara simt o pofta mare de dulce si cand imi este sete pofta de coca cola dupa ce manc simt o stare de ameteala

| Începătorul988 a răspuns:

Depinde de organism. Eu mananc de obicei multe dulciuri(doar astazi am mancat 2pungi mari de Fripsy, nu stiu daca la tine in oras sunt), aproape 700kcal/100g, punga avand 275.
Am mai mancat niste carne de porc la gratar cu cartofi prajiti, si nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru cã ZAHAR
Ai incercat post intermediar(intermittent fasting)? Trebuie doar sa rezisti ceva ore pana te obisnuiesti, te poti bucura si cu dulciuri/ciocolatã sucuri e imposibil sa mananci asa de multe calorii, intr-O perioada asa scurta de timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mai nasol, sunt 200-300 grame per pachet. Daca eu cu bicicleta intr-o ora ard ~180cal imagineaza-ti ce inseamna ~1300!
Si nici satioase nu-s dulciurile, mi se face o foame dupa ele, posibil si tie sa zici daca da.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Da,la inceput ma simt bine apoi am o senzatie de ameteala apoi iar imi este foame, prostia e ca beau si coca cola

| JusTPauL a răspuns:

Nu caloriile din dulciuri sunt problema. Ci stilul tău de viata sedentar.
Ca de exemplu eu ma trezesc la 6:30 și pana la ora 22 sunt în continua mișcare.
După calculele mele iau în jur de 3500, 3700kcal/zi și totuși nu pun pe mine.
Ar trebui sa faci măcar cardio dacă jobul tău este unul lejer. Asa poți sa mananci câte dulciuri vrei laughing

| TehDevil a răspuns:

Pentru ca, asa cum prefata Murphy "Tot ce este bun in viata, este imoral, ilegal sau INGRASA!"