|

De ce ma doare splina? Am mancat ceva mai greu ieri, oare asta ar putea fi cauza?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Splina nu are legatura cu aparatul figestic, asa ca nu exista nici o legatura intre durere si masa de ieri.
Durerea de splina poate sa apara de la un traumatism, sau dupa un efort prelungit (in timpul efortului splina se contracta pentru a elibera mai multe eritrocite, in scopul cresterii ratiei de oxigen catre muschi).

@stefan: Ce legatura este intre alimentatia nesanatoasa si splina?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Durerile de splina sunt din cauza ca aveti o alimentatie nesanatoasa. Si am sa va dau niste example; hrana inexces, folosirea de alimente crude si reci, mese luate tarziu in noapte, nu mestecati bine alimentele si nu mancati relaxant, mancati in graba.Va sugerez sa mergeti la medicul de familie si sa solicitati un ecograf.Multa sanatate va doresc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ai dureri in patrea stanga a abdomenului nu semnifica ca este numai de la splina, poate datorita alimentatiei s-au acumulat gaze in intestin si acestea iti provoaca acele dureri, mergi la un medic si te va lamuri. Multa sanatate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, de la asta nu e sigur, probabil ca ai facut un efort mai greu sau ceva de genuL.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează