De ce viata nu are sens?
Pentru ca nu are nici un sens,de exemplu in capitalism muncim si consumam, cam asta e rolul nostru pe lumea asta, de mic esti trimis la scoala ca sa fii papagal apoi te conformezi familiei, societati, religiei care ti se impun, tu nu ai de ales nimic, intr-un final mori si uita toti de tine.
Ce sa fac daca nu ma pot conforma cu lumea?
Inseamna ca esti printre putini care iti folosesc creierul
Nu-ti place munca de nici o culoare si nu ai timp pentru tine?
Trage cativa ani fa un imprumut la banca, sau mergi afara la munca cativa ani trage si apoi fați o afacere mică.
Salut. Caută-ţi un job online pe laptop, care îţi place, poţi aplica pe ejobs.
Ideea ca viata n-are sens se numeste absurdism.
De fapt, ideea dateaza din Antichitate. O carte din Biblie, Ecleziastul, predica faptul ca viata n-are sens.
Fă freelancing, ia proiecte mai puține pe bani mai mulți, lucrează mai puține ore, fă alte activități care te ajută din punct de vedere mental.
Gaseste-ti de lucru de acasa ca freelancer. Nu zic ca e extrem de usor sa faci asta, dar nici nu e un capat de tara.
Da, viata nu e pentru cei buni sau cei corecti, e pentru lichele si jivine, ca sa iti fie bine trebuie sa fi ca ei.
Nu are sens pentru cei de rand, pentru bogati are ca isi traiesc viata ca lumea, depinde in ce tabara te-ai nascut.
Esti mai inadaptabil, pai lucra de acasa, alta sansa nu ai ca sa mai ai timp de tine.
Daca ai un job tare ca programator, poti lucra 4 ore si sa ai sal de 8 ca la alte joburi. De ex prietenu meu coder senior are 3500 euro net sal, daca iei 1800 esti boier sau 2000, si lucrand si de acasa, deci ai timp berechet.
Poate si pe jobul tau merge de acasa, daca iei un 5-6 ore si primesti bani cat de cat, e bine.
Pai te miri dar viata oamenilor de rand care era? Sa lucre de dim pana seara doar sa nu moara pentru smecheri, si atat.
Ce sa vezi in trecut inainte de industrializare, mancare pentru amarati nu era nici gustoasa si nici nutritiva neaparat, doar tinea de foame, deci nici macar de atat nu se bucurau.
Imi place man, dar vreau sa am si eu libertate, sa am timp si de mine.
Nu pot sa stau 10 ore alocate din viata doar pe asta, cum fac acum. 1 ora dus intors, 9 ore stat la munca.
Nu... vreau sa am timp si pentru mine sa aloc si pentru sanatate, chestia asta nu m ise pare drept si corect.
Sa nu mai zic de salariu care e unul mic, macar daca erau niste bani calumea, se justifica pierderea de timp.
Cel mai probabil o sa incerc sa plec anul viitor, sau peste 2 ani.
Angajeaza-te la glovo.
lucrezi cate ore pe zi vrei tu si ti le faci. azi stai 3 maine 2 poimaine faci si tu 8 ore...