| Sawarekh a întrebat:

De ce viata nu are sens?

Ce sa fac daca nu ma pot conforma cu lumea?

Am incercat de catva ani sa ma conformez, sa pot lucra full time la un loc de munca si nu rezist mai mult de 3-4 luni.
Maxim-ul a fost deci, de 4 luni, printr-o minune.

Acum m-am angajat in domeniul in care imi place si de care ma pregatesc de ani buni : Graphic Designer, UX & UI Design.

Observ ca imi place, totul este oke...insa apar alte probleme.
Unde m-am angajat stau 9 ore....ma trezesc la 7, ajung la 7 acasa, ce viata e asta? toata ziua este luata, pe un salariu destul de prost.
Problemele nu se opresc aici, am fost operat de chist pilonidal, acum stand mult pe scaun, posibil sa recidiveze chistul pilonidal, deoarece se pune presiune pe zona coccigiană.

Singura mea sansa sa pot lucra de acasa, fiindca acasa am perna ortopedică + ca nu mai stau 1 ora+ pe drum, am timp si pentru mine, ar fi fost un avantaj extrem de mare, atat si pentru cine as lucra, fiindca am producitivtate mai mare de acasa, logic, nu? Dar cu cine sa vorbesti...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

De ce viata nu are sens?
Pentru ca nu are nici un sens,de exemplu in capitalism muncim si consumam, cam asta e rolul nostru pe lumea asta, de mic esti trimis la scoala ca sa fii papagal apoi te conformezi familiei, societati, religiei care ti se impun, tu nu ai de ales nimic, intr-un final mori si uita toti de tine.
Ce sa fac daca nu ma pot conforma cu lumea?
Inseamna ca esti printre putini care iti folosesc creierul

10 răspunsuri:
| milliongirl a răspuns:

Nu-ti place munca de nici o culoare si nu ai timp pentru tine?
Trage cativa ani fa un imprumut la banca, sau mergi afara la munca cativa ani trage si apoi fați o afacere mică.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Caută-ţi un job online pe laptop, care îţi place, poţi aplica pe ejobs.

| StrongHeart a răspuns:

Ia-ti un caine animal de companie.

| doctorandus a răspuns:

Ideea ca viata n-are sens se numeste absurdism.

De fapt, ideea dateaza din Antichitate. O carte din Biblie, Ecleziastul, predica faptul ca viata n-are sens.

| Frank51 a răspuns:

Fă freelancing, ia proiecte mai puține pe bani mai mulți, lucrează mai puține ore, fă alte activități care te ajută din punct de vedere mental.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Gaseste-ti de lucru de acasa ca freelancer. Nu zic ca e extrem de usor sa faci asta, dar nici nu e un capat de tara.

| TimberWolf a răspuns:

Da, viata nu e pentru cei buni sau cei corecti, e pentru lichele si jivine, ca sa iti fie bine trebuie sa fi ca ei.

| Mosotti a răspuns:

Nu are sens pentru cei de rand, pentru bogati are ca isi traiesc viata ca lumea, depinde in ce tabara te-ai nascut.
Esti mai inadaptabil, pai lucra de acasa, alta sansa nu ai ca sa mai ai timp de tine.

Daca ai un job tare ca programator, poti lucra 4 ore si sa ai sal de 8 ca la alte joburi. De ex prietenu meu coder senior are 3500 euro net sal, daca iei 1800 esti boier sau 2000, si lucrand si de acasa, deci ai timp berechet.
Poate si pe jobul tau merge de acasa, daca iei un 5-6 ore si primesti bani cat de cat, e bine.

Pai te miri dar viata oamenilor de rand care era? Sa lucre de dim pana seara doar sa nu moara pentru smecheri, si atat.
Ce sa vezi in trecut inainte de industrializare, mancare pentru amarati nu era nici gustoasa si nici nutritiva neaparat, doar tinea de foame, deci nici macar de atat nu se bucurau.

| Sawarekh explică (pentru milliongirl):

Imi place man, dar vreau sa am si eu libertate, sa am timp si de mine.
Nu pot sa stau 10 ore alocate din viata doar pe asta, cum fac acum. 1 ora dus intors, 9 ore stat la munca.

Nu... vreau sa am timp si pentru mine sa aloc si pentru sanatate, chestia asta nu m ise pare drept si corect.

Sa nu mai zic de salariu care e unul mic, macar daca erau niste bani calumea, se justifica pierderea de timp.
Cel mai probabil o sa incerc sa plec anul viitor, sau peste 2 ani.

| milliongirl a răspuns (pentru Sawarekh):

Angajeaza-te la glovo.
lucrezi cate ore pe zi vrei tu si ti le faci. azi stai 3 maine 2 poimaine faci si tu 8 ore...