| LisaJulie a întrebat:

De ceva timp nu mai pot sa suport fumul de țigară chiar dacă nu am fumat niciodată dar când stau pe lângă fumători și simt mirosul îmi vine sa tușesc și îmi este rău, iar înainte nu se intampla! De ce oare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Depinde e reactiile chmice din creier cum percepem, asa si mancarea, odata mancam ciocolata si ne place f tare, alteori abia daca simtim gustul ala.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu mai sta lângă fumători. In cazul acesta ești fumătoare pasivă și este pericol pentru sănătatea ta.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Sunt perioade in care simturile noastre devin foarte dezvoltate iar sistemul respirator foarte sensibil.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Şi eu sunt la fel, nu suport mirosul de ţigară din todeauna. Poate dacă stai mai mult lângă fumători te sensibilizezi.

| LuciferTheLordOfHELL a răspuns:

Pai uite, se pare ca simturile ti s-au trezit la viata, nu? laughing uneori corpul doar se satura de prostii - poate e vreo reactie alergica sau pur si simplu ti s-a ascutit perceptia la toxine... ironic, nu? adica, nu stiu, dar acum nu mai suporti ce altii inghit zilnic, hehe. nu stiu cum suporta ei, serios.