Depinde ce tip de ceai este, cat timp sta si modul in care il faci. Ceaiul standard romanesc (fierte plantele in apa) tine cam 12 ore.
Exista niste tipuri de ceai care pot da efecte adverse daca sunt bute la mai mult de o zi (toxiinfectie alimentara, sindrom toxic, voma, greata, etc).
Ai grija sa nu il indulcesti si sa nu il ti in aer liber (adica foloseste un dop).
Nu pentru ca isi mentine compozitia chimica in sticla/bidon. Diferenta consista ca va fi rece.
Nu isi pierde din proprietati deloc chiar, singurul moment cand posibil sa-si piarda e in timpul fierberii ceaiului in rest nu.
Nu isi pierde din proprietati dar daca il tii in sticla de plastic sticla se strange (asta daca il torni fierbinte) dar totusi nu e bine sa il lasi multe ore si apoi sa-l bei ptc se ingroasa si nu mai are un gust placut...(fa un ceai seara inainte de culcare,bea o cana si vezi ce gust bun are si lasa si pentru dimineata o cana,il poti incalzi sau nu, oricum nu mai are acelasi gust...e salcios, e gros lichidul)
Proprietatile nu si le pierde dar este bine sa il ti intr-o sticla de sticla (nu de plastic) si sa il consumi pana seara, sa nu ramana pentru a doua zi.