Buna![]()
Eu consider ca da, conteaza f mult ca iti petreci mult timp "inchisa in casa". Iti inteleg perfect emotiile, insa din pacate chiar nu sunt in masura sa iti dau un sfat, pentru ca desi de f mult ma chinuiesc sa imi inteleg unele reactii, nici pana in momentul de fata nu am reusit.
Poate te intrebi de ce ti-am scris daca oricum nu am nimic folositor de spus...singura explicatie pe care o am este ca eu ma simt bine sa stiu ca sunt persoane care sunt alaturi de mine si ma sprijina chiar daca nu ma pot ajuta concret, simt ca ma ajuta f mult numai prin caldura sufleteasca.
Incearca sa-ti gasesti un loc de munca si sa nu mai sugi de la mamica, va face minuni pentru moral.
Trebuie singura sa iei masuri, in sensul ca trebuie sa ai preocupari care sa te scoata din sfera singuratatii. Fa mult sport, iesi cu prietenul la munte, vara practica inotul, ai grija de alimentatie si respecta programul de somn!
Incearca sa conversezi mai mult cu mama ta (despre orice, chiar si despre starea vremii), nu privi acest fapt(faptul de a te suna de 4-5 ori)ca pe o urmarire(control)a vietii tale.Interactiunea cu mai multi oameni face bine la psihic.Comunicarea este esentiala.
In nici intr-un caz nu sug de la mamica si inceteaza te rog sa dai raspunsuri stupide ca doar asta stii sa faci, daca te interesa asa de mult situatia mea, puteai sa imi ceri mai multe detalii, si ti-as fi spus :am 17 ani si inca nu am terminat de invatat, dar am intrerupt scoala din cauza unei probleme de sanatate, si astept actele caci trebuie sa plec si eu in afara tarii, si stai linistit abh ca atunci cind voi fi in masura voi munci cu toata dragostea caci vine si rindul meu sa-mi intretin parintii.
Incearca sa iti mai faci si tu cativa prieteni cu care sa iesi la un suc, la o plimbare. Iesi cu prietenul tau, distrati`va. Ca esti mai miloasa nu inseamna ca esti intr-o depresie. Asa este felul tau. Asta inseamna ca ai o inima mare.
anonim_4396 întreabă: