anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De vreo doua saptamani ma tot doare rotula de la genunchi.Am fost la urgente deoarece intr-o zi nu-l mai puteam misca dar singura tot ce mi s-a spus e ca e o durere temporata si imi va trece in maxim 2 zile(asta s-a intamplat acum o saptamana si tot nu a trecut). Daca vi s-a intamplat cum ati procedat sau cu ce ungunent, pastile etc v-ati tratat. Funda!big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IndiferentXD a răspuns:

Finalgon http://www.farmaciastejara.ro/finalgon-unguent-p-252.html
Voltaren Emulgel
Fastum Gel
Fleximobil ->este ceva mai scump, dar da si rezultate!
Totusi un drum la medic este cel mai indicat, poate e nevoie si de radiografie...

| NorulVerde a răspuns (pentru IndiferentXD):

Am precizat ca am fost la urgente si si pur si simplu m-au luat in ras spunandu-mi ca nu mai trebuie "sa ma joc cu ei" cu astfel de lucruri minore deoarece e ceva firesc pentru varsta asta. Au zis ca daca platesc nu stiu ce suma pentru radiografie(destul de mare suma) imi vor face, dar nu-si are rostul...

1 răspuns: