| amcontr831 a întrebat:

Deci am un blocaj,imi apare,deseori culmea la activitati usoare, ce fac la locul de munca cand apar? Fara faze de genul ca alea trec,alea sunt povesti zise de psihologi sa le manance banii la prosti, ce pot sa fac? Ca ma ia blocajul ala,il am din copilarie de cand m-a certat taica-miu si cand imi apare incepe s-o ia mintea pe aratura rau de tot, simt tensiuni puternice in tot corpul. Am luat si anxiar, ma ajuta la anxietate, dar la blocajul ala e putin si anxiarul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Astfel de probleme se pot rezolva la psiholog, daca exista bunavointa.

| Xox0 a răspuns:

Si ce iti zicea sau ce iti facea tatal tau? Dar trebuie sa vorbesti cu personal calificat despre asta. In mare aici ti se dau pareri.

| Ka0ru a răspuns:

Psihologii nu "mananca banii prostilor". Nu au meseria aia degeaba. Daca nu ai de gand sa accepti ajutor de la un psiholog atunci rezolva-ti frate singur problemele din moment ce stii mai bine.