| Romaniuc_Alina_1990 a întrebat:

Deci,eu in fiecare weekend merg la bunicii mei care au o pisica iar de fiecare data cand mergeam la ei ma manca pielea, dar mai ales pe maini si pe talpile picioarelor.Cand mergeam acasa imi trecea si cand ma duceam acolo iarasi ma manca pielea.M-am dus la spital, unde doctorita de piele spunea ca era doar o urticarie si am luat niste alifii prescrise de ea.Degeaba pentru ca atunci cand mergeam din nou acolo iarasi ma manca pielea. Ulterior am crezut ca am o alergie la pisica asa ca am dat-o si am mers la spital in Alba pentru a face un test sa vad daca am sau nu alergie.Rezultatul a iesit negativ, eu neavand niciun tip de alergie.Doctorita la sfarsit mi-a spus ca in caz de reapare mancarimea ar fi recomandat niste analize.Eram sigura ca nu o sa ma mai manance,iar cand bunicii mei au aflat ca nu am alergie la pisica au adus-o inapoi! Era dorinta tuturor! Pai si am mers la bunici iar mancarimea a reaparut din nou! Nu stiu ce sa zic, sa fie ceva in sange, sa am ceva la pisica chiar daca testul a zis ca nu? (P.S:purici nu sunt) laughing)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Abordarea nu e buna. Ai fost la bunici, care aveau pisica. Ai avut mancarimi. Ai facut teste de alergie, bunicii au dat pisica, dar cand le-ai spus ca au iesit negativ, au adus pisica inapoi. Intrebarea mea este: ai stat la bunicii tai cat pisica nu a fost la ei (macar cateva zile)? Ca sa vezi exact daca animalul e de vina sau altele sunt cauzele.

| Romaniuc_Alina_1990 explică (pentru dannyel86):

M-am gandit si eu la asta, si nu nu am stat din pacate. Daca stateam puteam vedea daca era de la Tomy (pisica)

| Deliiiia a răspuns:

Probabil te-a iritat un material din casa lor, cuvertura, pledul...etc.

| Ravenborn a răspuns:

Poate să fie ori de la pisică, ori de la altceva de prin casă. Dar din moment ce nu ai alergie, altceva trebuie să fie. Materialul din care e confecționată pătura, sau orice altceva de genul ăsta.