anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din cauza tensiuni 9 cu 5 eu simt ca ma sufoc, am palpitati si am 26 de ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te intai la medicul de familie pentru niste analize si o trimitere la cardiolog. Tensiunea 9 cu 5 nu e neaparat semn de boala la varsta ta, eu am arareori valori peste 9 si ma simt perfect.

Laur
| Laur a răspuns:

Tensiunea optima pe care o gasesti in carti e obtinuta (ca valoare) statistic, dar nu inseamna ca cine are sub e patologic. Sunt unii cu tensiuni mici de cand se stiu, iar organismul e adaptat la tensiunea respectiva. Problema la tine e ca ai semne de hipotensiune, pana sa ajungi la medicul de familie si cardiolog, tinand cont ca e sambata/duminica, incepe printr-un consum crescut de lichide.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Mergi la un cardiolog urgent.

| doinisor a răspuns:

Bea in fiecare zi cafea, sau cind ai asa simtome bea o data 500 gr apa sau suc si sa vezi ca urca tensiuna imediat la normal

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Mergi la cardiolog, ești hipotensivă și la endocrinolog, glanda endocrină poate este suferindă.
Sănătate.
Pa, pa.