| ZuZuAnDrEiO a întrebat:

E adevarat ca daca nu faci sala si iei proteine poti muri? Sau poti pati ceva? Recomandati-mi ceva pentru varsta 16 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu poti muri.
Doar ca consumul exagerat de proteine dauneaza la ficat si la rinichi. Ai grija. Mai bine iti iei proteinele din alimente.

| Fatamuntilor a răspuns:

FALS Din contra excesul de proteine poate dauna.
La varsta ta un stil de viata sanatos (miscare, consumul de fructe, legume, hidratare corecta)

Proteinele le poti din alimente
http://www.csid.ro/......-10889754/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahappy
De ce nu incerci tu sa faci sport si sa mananci sanatos fara sa consumi proteine? ar fi mult mai indicat si mult mai natural, nu crezi?
Orice consumat in exces dauneaza.
O seara bunahappy

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce "mult mai natural"?

proteine = natural ( carne, oua, lapte, branza, migdale, nuci, caju, linte, naut, etc. )

| caramela a răspuns (pentru Cosmin86):

M-am referit la acele proteine pe care toti vor sa le ia din farmacii pentru masa musculara.

| Cosmin86 a răspuns (pentru caramela):

1. nu se iau din farmacii, ci de la firme specializate ( optimum nutrition, dymatize, muscletech, etc. )

2. se numesc "suplimente cu proteine", nu proteine.

Cand zici doar "proteine" te referi la mancare. Cand zici "suplimente cu proteine", te referi la prafuri, etc.

| ZuZuAnDrEiO explică (pentru Cosmin86):

Ia spune-mi sitteuri unde gasesc suplimente cu proteine, din alea spun eu, daca nu faci sala si iei suplimente cu proteine poti muri?
Da-mi sitte unde gasesc...te rog

| Cosmin86 a răspuns (pentru ZuZuAnDrEiO):

Www.megaproteine.ro -> cel mai bun, toate sunt de import ( fata de porcariile ieftine si proaste romanesti, gen pronutrition, redis, nutritech, natural plus, etc. ).

Iti recomand Optimum Nutrition, Muscletech, Dymatize, BSN. Alea sunt cele mai bune firme, ale caror produse sunt importate de megaproteine.ro

"daca nu faci sala si iei suplimente cu proteine poti muri", tu faci misto sau pui intrebari de genul serios?

suplimente cu proteine ( prafuri la cutie ) = mancare concentrata.

Tu daca mananci MORI? Cum poti sa intrebi asemenea chestii idioate? Urmeaza sa ma intrebi daca pamantul e rotund... sau daca luna e din cascaval :|

laughing) stiu ce zici da asa mi-a spus cineva. poti sa le iei si daca nu faci sala sau antrenament, nu? laughing))

Pai poti sa-i spui acelui " cineva" ca e REDUS MINTAL.

Daca iti spune ca mori daca nu dai bani la biserica, te duci repede sa dai bani?

Pai daca nu faci sala/antrenament, DE CE le iei?

Muschii cresc atunci cand se refac dupa micro-rupturile suferite in timpul antrenamentelor la sala ( aici intervin suplimentele ).

Muschii ( cu sau fara suplimente ) cresc in perioada de refacere.

FARA antrenament, CE refaci?

Ce naiba ma, la 16 ani te comporti de parca ai avea 10 ani.

Copil mic...

laughing)
Si daca le iau fara sa fac sala sau antrenament nu pun masa musculara, adica muschi?

Pai fara sa faci sala, CE micro-rupturi sa refaca?

Alta intrebare de copil mic...

Tu esti COPIL MIC sau copil mic PAMPALAU?

Sau esti doar foarte prost si iti place sa pui intrebari idioate?

Atunci ce sa iau sa cresc in masa musculara?
Daca iau proteine si nu fac antrenament ce e?

Nu au ce micro-rupturi sa refaca => NU CRESTI in masa musculara.

Masa musculara creste de la ANTRENAMENT DUR LA SALA + MANCARE + MULT SOMN.

Fara una din astea 3, nu creste, e ca un lant... daca ii rupi o za, tot lantul devine nefolositor.

Tie chiar iti place sa pui intrebari IDIOATE?

Deci daca fac flotari, tractiuni, abdomene se pune ca sala? laughing si sa iau proteine si sa dorm mult si sa mananc? laughing

Nu, se pune ca "incalzirea" antrenamentului de la sala.

Eu fac 20 de flotari cu bataie, 20 cu schimbarea prizei si 1 serie de tractiuni ca incalzire ( sa-mi incalzesc bine coatele, umerii, etc. ).

Apoi incepe antrenamentul adevarat.

Apoi sala, nu?
Deci doar flotari si alea in loc de sala nu merge?