| Sportacus123 a întrebat:

Este ok să ai un iq de 72?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DzEk0 a răspuns:

Poate te ai grabit.

Răspuns utilizator avertizat
22 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca vrei sa fii politai, atunci e foarte bun.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai iq 72 e ok... dacă reușești să înveți să scrii și să citești e o victorie.

| Fatamuntilor a răspuns:

Teste facute pe net? greu de zis
Mergi la cabinet de specialitate si cere acel test. Dureaza cam jumate de ora.S-ar putea sa ai surprize.

| Holiday a răspuns:

Faptul ca nu stii daca e ok, sau nu, ar trebui sa-ti dea niste indicii.

Răspuns utilizator avertizat
| carevaescu a răspuns:

Ti-ai gasit prilejul potrivit sa-ti vomiti rasismul?

Africa are cea mai mare diversitate genetica. De fapt, studiile genetice arata ca toti venim de acolo.

Diversitatea genetica enorma înseamnă ca cel mai probabil cei mai înzestrati cognitiv se vor gasi in africa. Că nu-i ajuta cultura si sistemele statale, partea a doua.

Totusi, ce iq crezi ca are un rasist?

| randomuser009 a răspuns (pentru carevaescu):

Nu spun ca nu are, am luat doar iq ul online, deoarece ei sunt malnutriti, si iq ul lor e mult scazut, Romania are pe la90, si Japonia e in top, eu am spua ca am ceva de o rasa, am spus ca africa are un iq mediu mai mic, stiu ca ei au multe probleme, deoarece, la ei in continentul acela nu e suficienta mancare, sa ajute cu problemele tiroidiene, lipsa educatiei, dar aici iq ul, e asa de mic, nu din cauza educatiei, deoarec, e un iq e viteza cu care inveti ceva, sunt persoane cu un iq extrem de mare care stau si in tari dezvoltate bine, si unele care cu un de 70 care stau in tari cum e norvegia, si aici nu putem da vina numai pe invatamant, e lipsa hormonala, data de alimentatie infectii in copilarie si alti factori care afecteaza cresterea. Africa nu e un continent asa de dezvoltat(tarile sunt in dezvoltare), si de aceea nu au conditii, pentru ca sa creierul lor sa poata creste. Orice om din orice aproape orice tara, din Asia Europa, ar face schimb cu unu din africa ar avea aceeasi soarta,continentul aceea mult prea incet, se dezvolta si, mult prea multi oameni mor.

| randomuser009 a răspuns (pentru carevaescu):

Treaba e ca m-am uitat mai mult sa vad unde ne aflam pe langa celelalte tari din lume, si dupa aceea mi am am vazut ca media nu e la 100, ci pe la 90, ceea ce e ciudat, dar cumva iq lor e extrem de mare, se nasc si genii printre oamenii de rand dar nu au cum sa se dezvolte acolo, din lipsa de resurse, daca ar fi dupa mine, toti africanii ar veni in tarile dezvoltate, si asa, e mai bine decat in tarile acelea, unde abia ar avea ce manca.

| randomuser009 a răspuns (pentru carevaescu):

Si iq ul se ia in considerare si in scoli sa se vada daca cineva poate invata, iq ul e viteza cu care cineva poate asimila cunostinte, la 3 luni omul produce hormoni tiroidieni, ca sa aiba iq asa de mic, cat de malnutrit trebuie sa fi fost in copilarie(nu neaparat sa fie slab, dar sa lipseasa anumiti nutrienti in anumite cantitati, ce infectie, ce status socio economic sa aiba? e necesara o anumita temp, de sterilitate absoluta, de aceea nu a dezvoltat un iq mai pe la mediu. Nu totul e genetic, e vina statului, si a conditiilor precare.

| nyoentox2002 a răspuns:

Depinde unde ai făcut test IQhee heecă de exemplu am făcut și eu mai multe teste pe internet, la altele îmi făcea 70 și ceva la altele 80 și cv 90laughing

| randomuser009 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Tu ai facut teste pe dos, testelor normale online, majoritatea dau cu 20 puncte in plus per putin, tu ai primit cu 20 30 puncte in minushappy, e probabil un site din ala ciudat din ultima pagina a chromului.happy

| randomuser009 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Https://www.mensa.org/public/mensa-iq-challenge acesta e un test aproapiat de cel real, ei sunt o societate bazate pe iq, cat iti iese acolo, cam poti spune ca atat iti este iq ul, daca l ai facut din prima(nu merge reluari, oricine face mai bine din reincercari), o a doua reincercare ai voie peste cativa ani buni, deci fii sigur ca esti odihnit inainte sa incerci:), sa incerci cand vioi, plin de putere.

| nyoentox2002 a răspuns (pentru randomuser009):

Mie mi-a dat 92

| randomuser009 a răspuns (pentru nyoentox2002):

In Romania, cam pe acolo e mediahappy

| SkandallKamataru a răspuns:

E un nivel extrem de bun pentru un caine laughing

| Celdrept a răspuns:

E retard, asa reiese la un IQ așa mic.

| ALM2000RO a răspuns:

E foarte puțin, eu la ultimul test în 2019 (la 19 ani) aveam 120 happy

| AlexisZLS a răspuns:

Pot sa intreb unde faci un test legit de test iq?laughing

| MrAM a răspuns (pentru AlexisZLS):

Trebuiesc platite si te duci ca la examen, poate sa dureze mai bine de 4 ore.

| randomuser009 a răspuns:

Https://www.mensa.org/public/mensa-iq-challenge acesta e singurul test online care se apropie de ce la psiholog, dar regula e sa nu l dai decat odata, daca il dai de 2 scorul mai mare, nu se ia in considerare, decat peset 6 ani, si sa fii la putere maxima cand dai testul(daca ai primit rezultat prost pentru ca ai fost obosit astepti ani buni, scuze.), pregateste mental sa fii sigur ca esti gata, aceste teste sunt facute de o socitate pentru iq, desi e un test de verificare ca sa vada cine are un iq suf de mare ca sa poate sa dea la ei(peste 130). Pot spune din experienta ca rezultatele sunt la 1 2 pucnte distanta (fata de cel de la psiholog)dar depinde de cat de obosit esti. Ca sa nu mai fi atacat in comentarii.

| Alex57ndru110 a răspuns:

The average IQ este 100IQ.
In medie o persoana are intre 85-115 IQ, adica +-15.
Daca ai obtinut 72, te-ai grabit.