| Girly97 a întrebat:

Exoderil face minuni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Laura162 a răspuns:

Exoderil e bun, dar trebuie sa ai in vedere cateva lucruri:
- Tratamentul se face pe o perioada de minim 3 luni si se poate intinde chiar si pe 9-12 luni (daca te consoleaza cu ceva, cam asa e si la alte alternative). Aici multi gresesc, intrerup tratamentul dupa 1-2 saptamani si ciuperca revine.
- Crema nu intra in unghie, o pui fix degeaba daca ciuperca e sub unghie. Daca micoza e la nivelul pielii (in jurul unghiei sau intre degete), poti folosi crema sau solutia. Daca micoza e la nivelul unghiei, poti folosi solutia sau lacul de unghii. Indiferent care forma farmaceutica folosesti, te speli seara, te dai cu crema/solutie/lac si atat. Nu te speli dupa ce ai dat (stiu ca suna la mintea cocosului, dar stiu multi care au lasat 5 minute crema, apoi s-au spalat iar).
- Dezinfecteaza incaltamintea (altfel o s-o iei din nou din pantof), poarta sosete de bumbac pe cat posibil si pastreaza igiena locala.
- Nu imparti prosopul cu altcineva.

| Girly97 explică (pentru Laura162):

Dar in general solutia este blanda cu unghia, adica nu provoaca cine stie ce discomfort?

| Laura162 a răspuns (pentru Girly97):

N-ar trebui sa provoace discomfort. Teoretic, ai putea sa ai senzatie de mancarime sau usoara arsura dupa administrare, dar inca n-am intalnit pe cineva care sa fi avut.

Ce am uitat sa mentionez legat de perioada: majoritatea au unghia afectata pe la jumatate si trebuie sa se indeparteze intreaga parte afectata inainte de oprirea tratamentului, de aceeasi dureaza minim 3 luni in general. Daca unghia pare ca s-a refacut si nu mai ai nici alte simptome, continua inca 2 saptamani de la momentul vindecarii. Oricum, iti va spune farmacistul/a toate astea.

| Girly97 explică (pentru Laura162):

Sigur ca voi continua cat este nevoie mai ales ca problema aceasta o am de atatia ani, chiar ma astept sa fie nevoie de luni in sir de tratament dar imi fac griji in legatura cu familia mea din moment ce infectiile fungice sunt contagioase, nu as dori sa se infecteze si ei din cauza mea.

8 răspunsuri:
| DemonLord a răspuns:

Da,te scapă de bani ca prin magiehee hee

| AllMight a răspuns:

Niciun medicament nu face minuni, in unele cazuri nici nu are efect.

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Da, fiindcă este inventat de Arsenie Boca.

| emignon a răspuns:

Minuni doar Dumnezeu va mai face atunci când timpul Său va veni. Până atunci, recomand tratamentul naturist indicat de un medic naturopat sau naturist.

| autodidact a răspuns:

Exoderil? Crema/unguentul pentru onicomicoza unghiilor? Nu. Efectul este nul. Poate in cazul infectiilor mai putin grave. De neinteles cum se face reclama agresiva acestui produs. Onicomicoza nu este o afectiune tocmai vizibila, dar nici nu trebuie ignorata, din ratiuni estetice, doar ca trebuie consultat un dermatolog de incredere. Trebuie actionat pe mai multe fronturi, acesta recomandand, pe langa unguente, si tratament pe cale orala (pastile), doar ca unele sunt destul de puternice si afecteaza ficatul, deci exista si un revers al medaliei. Exoderil este totusi legal si are un pret accesibil, dar exista pe piata unguente minune mult mai scumpe ale unor firme fantoma. Doar ei te pot suna dupa efectuarea comenzii, tu nu poti face asta, nu au mail, adresa pe site sau alta posibilitate de contact. Deci, atentie!

Întrebări similare