| Karizma a întrebat:

Hei prieteni, am si eu o problema cu dintii, nu sunt strambi sau ceva doar ca vreau sa mi albesc.De spalat ii spal dupa.fiecare masa dar nu merge, deco, putin ajutor nu ar striga

Ps.:nu imi pun alti dinti sau proteza in nici un caz

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Zulu a răspuns:

Poti sa pui cate un pic de bicarbonat de sodiu pe pasta de dinti cand te speli...

NOname
| NOname a răspuns:

Cea mai rapidă şi eficientă metodă de albire a dinţilor este cea cu laser/lumina pulsată (la stomatolog). Dar este destul de costisitoare (800-1500 RON (depinde de cabinet/stomatolog)), are efect temporar (6-8 luni) şi măreşte sensibilitatea dinţilor, de fapt, ca majoritatea metodelor de albire. Iar ca să ţi-i albesti acasă puţin (nu se vor albi de tot), poţi să te speli cu bicarbonat/sare o dată la 7-10 zile (nu mai des!) sau suc de lămâie, iar după cu o pastă de dinţi de calitate (eu prefer Sensodyne).
Succes! Numai bine!

| CariKet a răspuns:

Pai big grin intr-un castron pui bicarbonat de sodiu si 4-5 picaturi de zeama de lamaie.iei o periuta de dinti si freci dintii cu solutia respectiva. apoi te speli cu pasta de dinti si gata.deja se vede diferenta.ar trebui sa faci asta cam in fiecare zi 1 saptamana. happy funda?; o3

| EmaS a răspuns:

In zilele noastre, exista pe piata o multitudine de sisteme destinate albirii dintilor - printre ele se numara pastele de dinti speciale, gelurile, benzile sau agentii de albire obtinuti direct de la dentist.

Albirea dintilor este in principiu recomandata persoanelor care au dinti sanatosi - care nu au fost deci supusi multor tratamente - si gingii fara probleme. Hipersensibilitatea dentinara si dintii cu fluoroze sunt contraindicatii ale albirii dentare.

Ea nu este recomandata nici pacientilor cu explozii carioase. "Candidatii" ideali sunt cei care vor sa scape de petele galbene de pe dantura. Cu toate acestea, procedura nu este indicata tuturor.
Cel mai indicat ar fi sa ceri parerea dentistului tau.

| Bunny a răspuns:

Http://www.albirea-dintilor.com/produse.html si iti recomand Crest Whitestrips 3D Vivid.Are efectul ca la stomatolog si e mult mai ieftin.Succes:).

| alexiaa a răspuns:

Ceea ce a raspuns NOname este perfect adevarat. Daca nu doresti asta sau nu iti permiti,foloseste pasta de dinti Signal(atentie ca este de mai multe feluri, cea mai buna e cea pe care scrie "albire imediata"nu cea pe care scrie "albire in doua saptamani")Eu asa am reusit sa mi fac mult mai albi, deci e cert!